Najpierw napisz, 10:27, co w referendum jest sprzeczne z Konstytucją.
Wyłudzić, to sobie możesz podatek VAT, a nie decyzję wolnego człowieka.
Kiełbasa wyborcza to alegoria populistycznej obietnicy wyborczej.
Nie rozumię dlaczego mam nie oddać głosu w referendum. Mam swój rozum i usłużnych podpowiadaczy olewam. Nie interesuje mnie czy zrobią karierę polityczną czy nie. Pytają to odpowiadam co myślę .
Kiełbasa wyborcza to metoda na wyłudzenie głosów.
Odpowiedz wreszcie, co w referendum jest sprzeczne z Konstytucją?
Nie wiem. To nie ja pisałem. Ja wiem tylko, że to nie żadne święto demokracji z takimi tendencyjnymi pytaniami, a tani socjotechnika.
To święto demokracji 20:13. Możesz wyrazić swoje zdanie i uprawomocnić to jeśli będzie odpowiednia frekwencja. Widzę jednak że niektórzy nie dorośli do demokracji. Przydałby się takim powrót reżimu, tego prawdziwego.
Pytania tendencyjne czy nie to nie ma znaczenia. Jak dla mnie nie działa bo i tak nie oddam głosu na PiS ale przynajmniej w przyszłości jak zmieni się władza albo i nie zmieni to przy dobrej frekwencji na referendum owa władza mocno się zastanowi zanim zrobi coś wbrew wynikom referendum.
No to była taka kiełbaska na Ogrodach, cukierki też... Rozdawali w takich śmiesznych koszulkach 19:38.
Piszesz bzdury 10:27. Zbojkotować to se możesz co innego, haha. Idziemy na referendum i co nam zrobisz ?
Też będę brał udział w referendum, a że jestem przeciwko całościowej polityce imigracyjnej rządu PiS oraz temu aby przestał wyprzedawać polski majątek, to odpowiedzi na referendum nie będą u mnie miały wpływu na głos przeciwko PiS w wyborach.
Niemcy też będą robić;
Kryzys uchodźczy pogłębia się. Według danych policji krajowej od początku roku do Niemiec przybyło ponad 56 000 uchodźców. To już prawie tyle samo, co w całym 2021 roku - donosi dziennik, pokazując skalę problemu.
Już od dłuższego czasu wiele gmin i rządów poszczególnych krajów związkowych wzywa rząd federalny do wzmocnienia ochrony granic i przyspieszenia deportacji. Szef rządu Saksonii-Anhalt, Reiner Haseloff, mówi w rozmowie z niemieckim dziennikiem, że limit przyjęć został osiągnięty. - Przesadzamy z integracją, także w odniesieniu do rynku pracy - podkreśla.
Dla opozycji referendum jest zwyczajnie niewygodne
Dlatego pieprzą różne głupoty