W referendum wszystko na tak, ia przy wyborze parti wszystko tylko nie PiS. To się zdziwią pisiorki małe XD
Czy to referendum to miało przykryć dużą aferę z wizami ?
Czy to referendum to miało przykryć dużą aferę z wizami?
Dlaczego nie dodali pytania czy Naród chce wyjsć z WHO - organizacji terrorystycznej ?
To oczywiste że mur jest potrzebny. Tylko nieliczne ułomki nie chcą muru, a rząd chce to pokazać w statystykach. Potwierdzić słuszność swoich działań.
To referendum raczej dla patologii,a nie mądrych ludzi!
10:48 Tusk pewnie gardzi hołotą i motłochem który go popiera. Przecież to Europejczyk.
Zawsze będzie tak, że dla przeciwnika politycznego pytania referendalne są złe i banalne. Ale moim zdniem warto je zadać. Popaprańcy boją się, że będą nimi związani, gdyby przejeli władzę, a wtedy plan niemców nie wypali.
To referendum to odwrócenie uwagi od rzeczywistych problemów jak np. inflacja, drożyzna, kompletna indolencja w sprawie pozyskania pieniędzy z KPO, duże wydatki pozabudżetowe, izolacja z krajami Europy zachodniej. No cóż ciemny lud to kupi?
Co Ty nie powiesz 13:11 ? Inflacja hamuje, PKB rośnie, powoli wychodzimy że wszystkiego co złe. PIS doskonale poradził sobie z problemami i cieszę się, że w tak trudnych czasach to oni byli u władzy a nie durna opozycja bo wtedy byłaby tragedia. Mnie i mojej rodzinie żyje się teraz o niebo lepiej niż wtedy gdy rządzili tamci. Nie wiem kogo nazywasz tym ciemnym ludem ale jak dla mnie to Ty się doskonale identyfikujesz z tym określeniem.
12:03 .. dokładnie..ale głupcy i ignoranci nie rozumieją tego
‘Odwrócenie uwagi’, ‘ciemny lud to kupi’ ... .
Zarozumiałość, pycha, pogarda.
Akurat "Ciemny lud to kupi" to cytat z Jacka Kurskiego, wiceministra kultury w rządzie PiS.
Taka kultura :)
Ukraina zezwala na ekshumacje żołnierzy Wehrmachtu i odmawia ekshumacji pomordowanych Polaków