Ja także nie odbieram karty do głosowania, tak nakazuje mi sumienie patrioty i prawdziwego katolika. PiS zniszczył mój kościół.
Tylko Pis! Tylko Pis jest gwarantem skoku cywilizacyjnego Polski! Tylko Pis pozwoli nam wyjść tego obłąkanego monolitycznego społeczeństwa! Więcej kolorów! Więcej różnorodności! Więcej Pis!
Dokładnie tak. Pis za swoją politykę multi kulti ma zawsze mój głos.
20:55 przyznam, że partia PiS zaskoczyła mnie swoją otwartością. Jeżeli przestaną wymyślać pytania referendalne nakręcające strach, a skupią się na programie integracji, a może i asymilacji, to kto wie? Czy forumowicze wiedzą o potomkach Polaków na Haiti? Albo o osobach polskiego pochodzenia w Brazylii?
Nie chodzi o to, gdzie kto mieszka, ale co tam robi.
Jak robi bajzel, to po co nam tacy?
19.16 akurat to twoja morde widac codziennie w niemieckich marketach
Nie ma się czym chwalić 18:41. Nad głupotą płakać trzeba.
21:39; nie porównuj Polaków, którzy wszędzie tam gdzie emigrowali pracowali do dziczy, która przyjeżdża tu po socjal. Może sobie zafunduj takiego zięcia, będziesz miał potomka z Afryki. Co za głupota.
Polacy mówią: 4 x NIEW/g sondażu dla Wiadomości na 3 września 2023ponad 90% Polaków opowiada - NIE- na każde z pytań referendalnych:
"Czy popierasz wyprzedaż majątku państwowego podmiotom zagranicznym, prowadzącą do utraty kontroli Polek i Polaków nad strategicznymi sektorami gospodarki?"
Odp. „Tak” - 3,7 proc. pytanych, Odp. NIE - 96,3 proc. pytanych
"Czy popierasz podniesienie wieku emerytalnego, w tym przywrócenie podwyższonego do 67 lat wieku emerytalnego dla kobiet i mężczyzn?"
Odp. „Tak” - 9,3 proc. pytanych, Odp. NIE - 90,7 proc. pytanych
"Czy popierasz likwidację bariery na granicy Rzeczypospolitej Polskiej z Republiką Białorusi?"
Odp. „Tak” - 7,5 proc. pytanych, Odp. NIE - 92,5 proc. pytanych
"Czy popierasz przyjęcie tysięcy nielegalnych imigrantów z Bliskiego Wschodu i Afryki, zgodnie z przymusowym mechanizmem relokacji narzucanym przez biurokrację europejską?"
Odp. „Tak” - 4,9 proc. pytanych, Odp. NIE - 95,1 proc. pytanych.
23:06 przybysze otrzymali wizy pracownicze, a ty piszesz, że do Polski po socjal jadą? Jaki?
23:06 Zaś sam nauczyłbyś się rozmawiać z ludźmi, nie wydawać rozkazy ani oceniać deprecjonując kogoś. To jest forum dyskusyjne.
Nie musicie oglądać TVP, czy TVN. Sami wejdźcie na YouTube, wpiszcie Polish visa i zobaczycie, ile jest reklam firm zajmujących się pośrednictwem wizowym, ile jest porad na temat polskiej wizy, życia w Polsce. Sami oceńcie, czy to dobrze, czy niedobrze, a może to zależy, jeżeli chodzi o wizy do Polski.
https://www.youtube.com/watch?v=kuP8UUm7HHg&t=817s - tutaj ktoś tłumaczy sytuację z wizami.