https://www.youtube.com/watch?v=BJH6yn9oUEQ - posłuchaj, jak to dokładnie było :)
06:01 Najlepiej nie id do wyborów. Przysłużysz się wolnej Polsce.
Czyli imigranci na Lampeduzę przybywają, nikt ich nie pyta komu płacą. Za to Afryka dostaje od Putina broń.
Takich ludzi w polityce nam trzeba, jak Dominik Tarczyński. Brawo Panie Europośle zimie świętokrzyskiej.
Warto obejrzeć ten krótki film europosła Dominika Tarczyńskiego z Lampeduzy w linku z 22:52.
7.42 dyspozycje to mozesz wydawac swojej starej kmiotku
Ja będę brał udział tylko w wyborach di sejmu i senatu
A w referendum nie gdyż ino o niczym nie przesadzi bo nikt rozsądny muru nie będzie niszczył, uchodźców to już sprowadzili a wiek emerytalny jak nie teraz to kiedyś musza i tak podnieś itd
Polacy mówią: 4 x NIEW/g sondażu dla Wiadomości na 3 września 2023ponad 90% Polaków opowiada - NIE- na każde z pytań referendalnych:
"Czy popierasz wyprzedaż majątku państwowego podmiotom zagranicznym, prowadzącą do utraty kontroli Polek i Polaków nad strategicznymi sektorami gospodarki?"
Odp. „Tak” - 3,7 proc. pytanych, Odp. NIE - 96,3 proc. pytanych
"Czy popierasz podniesienie wieku emerytalnego, w tym przywrócenie podwyższonego do 67 lat wieku emerytalnego dla kobiet i mężczyzn?"
Odp. „Tak” - 9,3 proc. pytanych, Odp. NIE - 90,7 proc. pytanych
"Czy popierasz likwidację bariery na granicy Rzeczypospolitej Polskiej z Republiką Białorusi?"
Odp. „Tak” - 7,5 proc. pytanych, Odp. NIE - 92,5 proc. pytanych
"Czy popierasz przyjęcie tysięcy nielegalnych imigrantów z Bliskiego Wschodu i Afryki, zgodnie z przymusowym mechanizmem relokacji narzucanym przez biurokrację europejską?"
Odp. „Tak” - 4,9 proc. pytanych, Odp. NIE - 95,1 proc. pytanych.
Wśród zdecydowanych respondentów chęć oddania głosu wyraziło 52,6 proc. Przeciwnego zdania jest 47,6 proc. Takie wyniki oznaczałyby, że referendum jest wiążące.
Jak ma iść na wybory i głosować na niemca, to już lepiej niech nie idzie.
Murzynka z PIS. Hahha
Piekło zamarzło. Haha.
Musi po zainwestować w lepszych troli.
PiS raczej musi zainwestować w nową siatkę przemytniczą, bo obecna została ujawniona.
W PO był swego czasu taki ktoś. Nie wiem co się z nim stało 13:17. Był nawet w sejmie.
Myślę, że PiS wśród swoich nasciagnych przyjaciół obcych kulturowo też coś wybierze, a ma z czego wybierać