Chyba sobie żartujesz 06:01. Niby dlaczego mam rezygnować ze swojego przywileju obywatelskiego ? Oczywiście, że oddam głos w referendum, ważny głos.
13:39 czyli posiadasz wiedzę o przestępstwie. Musisz tą wiedzą podzielić się z odpowiednimi służbami.
W innym wypadku yebany antypolski ruskowo tuskowy trolu odpowiesz za ukrywanie sprawców.
Tylko w pierwszym polroczu pisiory wydaly 140 tys wiz przybyszom z Afryki
@09:40 trollu a ilu widziałeś na oczy.. czy w ogóle widziałeś kiedy afrykanina? chyba w tv
Nielegalnych potrzebujących nie chcą ale tych ci zapłacą to i owszem
W zasadzie , to byłoby kolorowo!. Ale do dnia dzisiejszego , nie zostało wyjaśnione z uzasadnieniem komu są oni potrzebni , lub czemu to służy. Pomoc ok. ale dla kraju pochodzenia.
Ze względu na korzenie premiera można się tylko domyślać, że pewna nacja chce zniszczyć Europę, jej kulturę, jej panstwa narodowe i stąd to wymieszanie, stąd ten import nawet wbrew społeczeństwom.
Ciekawe gdzie trafiła kasa za te wizy?
I czy zapłacili podatek do nadmiarowych zysków ze sprzedaży tych wiz. I to jeszcze przez ruskie firmy. Pis to jednak jest patriotyczny. Szkoda tylko, że nie w stosunku do Polski.
Ja już nie wiem w co wierzyć. Jedni kłamią, drudzy też, a samemu sprawdzić nie można.
Odpowiedz sobie na pytanie - jak w Polsce wygląda sytuacja z zamachami terrorystycznymi? Zdarzają się jakieś w wykonaniu lokalnych czy przyjezdnych przestępców?
Czy jesteś za utrzymaniem wprowadzonego przez PiS - bolszewików korupcyjnego systemu wydawania wiz obywatelom krajów muzułmańskich za 5000 dolarów łapówki ?
Pokaż mi tego muzułmanina rusko niemiecki trollu mendo społeczna kolaborancie
Czy jesteś za utrzymaniem wprowadzonego przez PiS - bolszewików korupcyjnego systemu wydawania wiz obywatelom krajów muzułmańskich za 5000 dolarów łapówki ?