Czy będzie pytanie odnośnie nie popierania przemytu imigrantów przez rząd?
Po co kraść jak można sobie dodrukować?
2023-09-24, 22:25 chcesz w mordę za to prowokacyjne pytanie?
Nie, dzięki. Nie jestem Tobą, nie lubię penisów w ustach. No, ale nie oceniam. Niech każdy żyje jak chce.
Xapraszam do Gliwic tam to dopiero jest zabawa
Mam nadzieję, że ci importowaniza kasę nowi Polacy będą walczyć za ten kraj, bo ja nie zamierzam
14:48 Dla mnie zdrajcą narodu Polskiego est ten, kto sprowadza ludzi z Afryki zamiast przymusowo wysiedlonych Polaków z Kazachstanu.
Premier Morawiecki przez lata był prezesem banku BZ WBK. To oczywiste, że zarabiał dużo. Zarabiał dzięki temu, że ekipy solidarnościowe przeprowadziły transformację ekonomiczną i wprowadziły reguły wolnorynkowe, prywatyzując państwowy majątek."
Ja się pytam, jaki wolny rynek uczyniłby dyrektorem banku miernego absolwenta historii? Przecież to była transakcja wiązana - bank został sprzedany Hiszpanom pod warunkiem, że słupem na stołku dyrektorskim zostanie tam syn rusofilskiego idioty. A że ten potrafił kręcić lody, to sprzedawał nieruchomości...
A z ziemią z kurii.... Z jakiego powodu Gulbinowicz został pochowany bez honorów? Wesołowski miał pecha, bo dożył postawienia zarzutów, a ten zdołał umknąć. Ktoś umie dodawać?
Ciekawe kto wsadził Morawieckiego na fotel BZW WBK skoro min. finansował ruskiego oligarchę w celu przejęcia Tarnowskich azotów bardzo ciekawe czy mocodawcy są ze wschodu bo to pięknie się składa. Agent Wasina dostał wsparcie
https://i.pl/szwecja-wyprowadza-wojsko-na-ulice-do-tego-doprowadzila-nieodpowiedzialna-polityka-migracyjna/ar/c1-17933519