I całe to mocarstwo będą utrzymywać imigranci z Afryki i Bliskiego Wschodu XD
Król Europy, demokrata pełną gębą ogłosił dzisiaj że unieważnia referendum. Powiedzcie, czy tego człowieka można traktować poważnie ?
Bardzo dobrze zrobił. Szykujcie się do wojny domowej po przegranych przez PiS wyborach. Pierwszy gej Polski Kaczyński, wyprowadzi na ulicę swój patologiczny elektorat żeby za wszelką cenę nie dopuścić innych do rządzenia i uniknąć więzienia za wszystkie przestępstwa i zdradzie narodu Polskiego na rzecz Rosji.
Niedługa prawda wyjdzie na jaw.
PIS wyborów nie przegra 11:55 a co do wojny domowej to plany Tuska. To on o tym mówił bo doskonale wie że przegra. Dla mnie to pajac, dzisiaj tylko to pitwierdził.
Ooo świetnie. Co powie Tusk, to PIS zawsze robi.
A mogli od 8 lat rządzić samodzielnie. PIS wygrał wybory, mają swojego Prezydenta, ale mówią, że rządzi TUSK.
Widocznie ten kontakt Tusk-Morawiecki sprzed lat jest silniejszy niż nam się wydaje. Wcześniej nosił teczkę, a teraz marionetka wykonuje polecenia Tuska. XD
A dlaczego nie ma pytania, czy chcesz aby ktoś wreszcie zajął się na poważnie Służbą Zdrowia ?
Dlaczego nie ma pytania ?czy Tusk powinien stanąć pod Trybunałem stanu?
Niemcy i Ruskie będą bojkotować. Polacy mają prawo się wypowiedzieć .
"Minister Moskwa: Zaskarżymy cały pakiet Fit for 55"
Będzie też skarżyć Morawieckiego, że podpisał ten pakiet bez zdania Polaków, bez referendum?
Przed wyborami Berlin i Moskwa wspieraj Platformę UBywatelską.
Cisza nad trumną …
Lekarze nie pozwolą sobie odebrać pieniędzy.
11:55 mam głęboką nadzieję, że jak najszybciej wpadniesz pod rozpędzony samochód. Antypolska szmato!!
PIS pomylił pytania ale dzięki decyzji Sejmu referendum się odbędzie.
W referendum głosować zgodnie z sumienie i w wyborach też zgodnie z sumieniem czyli przeciwko Pis.