A propos kiedy to referendum? ?
aha i kiedy bony ...i kontrole? ???
Powinni to zabrac w piz..du. Duzo ludzi z pracy sie zwolnilo bo po co robic za 1400zl odjac dojazd jedzenie do pracy to zostanie 1000zl na dwojke dzieci tyle dostanie i siedzi w domu. A jak juz chodza do pracy to tak jak u mnie w soboty nie chca chodzic bo dochod im przekroczy. Wiadomo ze jak by mi dochod nie przekroczyl to bym bral bo jak za darmo to sie bierze. Ale pomysl sobie osobo bioraca 500+ jak sie czuja osoby ktore zapierd... ledwo wiaza koniec z koncem. Z kredytem na mieszkanie 25lat. Czynsz media zarcie itp. Dziecko. Dwie wyplaty za najnizsze krajowe. A ty siedzisz w domu i tyle co ja zarobie przez miesiac zapierd...nia to ty masz za darmo. Glupii..program.. dla kazdego dziecka powinno byc mniej PLN ale dla kazdego uczacego sie do 18 roku. Znam pare osob co pija pala za kase 500+ Niektorzy kiedys sami robili fajki bo taniej im wynosilo a teraz kupuja w sklepie normalne fajko bo nie chce im sie robic. Po co robic jak panstwo daje kase za darmo
Ludzie pracujá a inne nieroby pod mopsem
http://wiadomosci.wp.pl/martykul.html?kat=1019379&wid=18692926
niech se dorobi 2 to dostanie a jak len to nie ma kasy
lepriej koryto 500 + bo dla naszych
https://mojepanstwo.pl/stowarzyszenie-miasto-od-nowa
Nie załapałeś się, prawda :)))))
Klapa programu 500+.
Ilość urodzeń spada, wyż demograficzny przestał rodzić.
Pozostało tylko przekupstwo wyborcze.
Pomagać trzeba ale nie w takiej formie. Dlaczego nie ma darmowych żłobków, przedszkoli, darmowych książek, przyborów i obiadów dla każdego dziecka w szkole? Za dużo pracy dla urzędników bo trzeba to rozliczać? Najłatwiej dac kasę i róbta co chceta, a dzieci jak nie miały ciepłych posiłków w domu tak nie mają.
Tatuś ma na piwko, to z wdzięczności zagłosuje jak trzeba i o to chodzi.
Sam byś poleciał po to 500+ jakby tobie się należało, ale że ci nie dadzą to z zazdrości piszesz takie rzeczy
Pis przegra bo wiesniaki za Psl to zabiorá 500+ nierobom
Jak nie chodzi o dzieci to wiadomo o co.