Pomagać-tak, ale nie robić z ludzi durniów. System wymyślony przez debila.
Powinno byc robota+ a nie daja kase i co poniektorym sie robic odechcialo. Kto by widzial taka "pomoc od panstwa" zachecajaca sie do zwalnia zeby dochod nie przekraczal.
Potraktuj 500+ jako zwrot podatku :), a ten co nie dostaje płaci bykowe :D.
Zawiść i Zazdrość Jest Gorsza od Faszyzmu. Większość piszących negatywne posty dot;500+ to sami frustraci i zazdrośnicy. Kto wam durnie będzie na wasze emerytury zarabiał.
co wam da 500+ jak wszystko zdrozej 2 razy i bedzie -200 :) ludzie to sa jednak debile, wloz 700 wyjmij 500
08:36- a powiedz- jak tyle luda dostało 500+ i 3/4 z tego luda nie chce sie pracowac, to kto bedzie na te nasze emerytury pracował?Nie jestem ani fustratką, ani zazdrośnica. Mam gdzies te 500+ bo zarabiam na tyle dobrze, ze wystarcza. Poza tym dzieci juz mam w takim wieku ze 500+ się nie nalezy, ale to co Ty piszesz to po prostu jakies odwrócenie kota ogonem.
A i tu boli... Nie załapaliśmy się? Ja też i nie opluwam ludzi zazdrosna kobito.
Nie słyszałam, żeby ktoś się z pracy zwolnił dla tych groszy. Zajmij się robotą jakąkolwiek a nie obserwacją innych. Każdy powinien żyć swoim życiem a nie za płot sąsiada zaglądać.
Uważasz, że ludzie rezygnują z pracy dla 500 + ? No nie rozśmieszaj mnie 08:54. Jak ktoś ma dobrą pracę to na pewno nie zrezygnuje a dzięki 500 + i tak będzie miał więcej. Zazdrościsz i dlatego głupoty wypisujesz.
My jako Polska byliśmy jedynym krajem gdzie nie było socjalu.
Tylko Polskie dzieci nie dostawały pieniędzy od państwa . Więc pytam, dlaczego ??? Dlaczego jedyną pomocą finansową było 170 zł miesięcznie??
I moja rada: na temat 500+ niech wypowiadają się ci co mają dzieci.....a nie ci , których to nie dotyczy
Gościu z 8;54 ty masz już wywróconego kota ogonem w głowie tobie zazdrość całkiem zabrała logiczne myślenie życzę ci zdrowia bo ...... brak.
ale wy jestescie tepe, wloz 700 a wyjmij 500, tak to wyglada, ale jestescie otumanieni
9.01 ci co nie maja dzieci to ich temat dotyczy jeszcze bardziej bo to oni pracuja na nierobow siedzacych na mopsie takze nie pieprz
20.25 tez jestem tego zdania. Zabrac 500+ i zagonic do roboty. Powinno te 500+ byc pomoca dla rodzin czyli pracujesz masz malo-najnizsza krajowa to masz i dodatek od panstwa.
Niektore chrzania ze nie pojda do pracy bo opiekuja sie dzieckiem, tylko dziecko ma 10 lat. Pozniej rosnie taki inwalida ktoremu mamusia bedzie podcierala tylek do 15 roku zycia