Będziesz pracowal i płacił nic niemasz do gadania,jeszcze na inżynierów jak przyjadą...)
Zobaczcie ile postów o sytuacji na granicy jest blokowanych..reżim działa
12.19 sniadych do orlenu i upaincow sciagnietych przez piss
Trzy i pół tysiąca śniadych przerzucili nam Niemcy dzięki Tuskowi 13:27. To dopiero początek. W pół roku zniszczyli Polskę. Dosyć tego! Basta!
Opowiadam sie za referendum o zniesienie 800+
Rodzice na mnie przez 24 lata dostawali po 65 zł./m-c., później więcej Zarabiali po ok 700 zł/m-c. Teraz 500 czy 800 jest prawie proporcjonalne do obecnych zarobków. Komuna dbała o dzieci. Ja spałem na styropianie aby zmienić to. Teraz wnuczkom chcą zabrać to co wywalczył dziadek. No to zróbmy referendum, aby wróciło ,, kiedyś". Pozdrawiam.
Ważne że będziemy tacy "europejscy" i pomagać ciapatym po 1000+..Tuska nie obchodzą twoje/moje wnuczki
Polacy zapłacą do unijnej kasy 100 mld zł do 2027. Opozycja zobowiązuje Tuska do działania
- Polscy przedsiębiorcy, ale również wszyscy Polacy, w cenie prądu zapłacą 100 miliardów złotych do 2027 roku. Stąd się bierze nieopłacalność produkcji w wielu branżach. Stąd się bierze obciążenie gospodarki. Jak sobie to porównamy do środków z KPO dotacyjnych – 24 mld zł, jak sobie to porównamy do środków europejskich z perspektywy, to się okazuje, że my niewiele zyskujemy na tym. Dlatego wracamy do pomysłu zawieszenia ETS-u - powiedział Waldemar Buda, europoseł-elekt.
Jestem za referendum. Ten rząd powinien zapytać Polaków czy chcą się opodatkowywać na 800 plus.
Widać że dzieci nie masz 14:56. Powinieneś bykowe płacić.
Oraz dodatkowe czy Polacy godzą się podnieść xxxx+ na ciapatych ..hahaha..brawo Niemcy..brawo Tusk..dobry jesteś
15.30 niech placi prezes i kler
To były zobowiązania Pisu. Ten rząd wprawdzie je podtrzymał ale referendum powinno być. Na pewno 800 plus nie może być dalej w obecnej formie.