Waloryzacja została połknięta "tylko" przez podwyżkę czynszu w SM Krzemionki!.
To ile tej podwyżki czynszu dostałeś bo ja również jestem członkiem tej Spółdzielni i coś mi trudno zgodzić się z Twoją wypowiedzią.
Kłamiesz, 1.5 bln. Ale to mała betka w stosunku do USA, właściciela TVN-ów.
No to może jako patrioci pomożemy Polsce?
Proponuję aby 5 do 10 % dochodów za miesiąc, odkładała przez rok na konto. Z popytu zejdzie ileś mld. My sobie te pieniążki wydamy w przyszłym roku. W razie czego możemy sobie z tej kwoty
,, pożyczyć ", zamiast w parabanku lub gdzie indziej. Taka ,, poduszka" nie zaszkodzi. Pomożemy Polsce i sobie. Zdrowia życzę.
A za Tuska to, a za Tuska tamto - jednak za tego znienawidzonego Tuska takiego złodziejstwa i przekrętów oraz patologii nie było - a jednak zapomniałam - było! - ośmiorniczki i zegarek Nowaka - straszne afery.
Przyjaciel Jaruzelskiego, Michnik nic o nich nie napisał, TuskVisionNetwork też nic nie powiedzieli?
O czym jest ten post?
11:44 Albo masz słabą pamięć albo w tamtych czasach byłaś na garnuszku rodziców.
Jaka bieda? Za PO zarabiałem 3tys. netto. Teraz zarabiam 4tys. netto. Jeśli połączymy to z cenami to wyjdzie, że za PO lepiej zarabiałem.
Oczywiście - ostatni filmik słońca Peru pokazał ile ml euro wyciekło z polski pod jego rządami
i zostało mu jedynie 50 euro
4 ty s netto za Tuska, gratuluję ciężko musiałeś pracować
Wg mnie jeśli ktoś za Pisu zarabia mniej niż 8 tys. netto to można powiedzieć, że to porażka życiowa.
Dlatego w tym kraju nie warto pracować.
20.02.Przy 10 proc. inflacji...cieniutko