A umiesz czytać ze zrozumieniem. :))
Co zrobili dla Ostrowca obecni parlamentarzyści takie podsumowanie na koniec kadencji Felice?
Jaka prawda ...taka, że masz blade pojęcie o kompetencjach. Ta może boleć tylko ciebie...mnie nic do tego ?
Szczegóły poczynań senatora i posła znajdziesz np. w tematycznych artykułach naostro.info., bo inne media, z których jak widzę, czerpiesz informache, wolą pewne tematy przemilczeć do tego stopnia, że na jednej z sesji RM senator Rusiecki musiał lokalnym i "zaprzyjaźnionym" mediom zatroskanym tym, że w Ostrowcu nie będzie siedziby WOT, palcem skazać źródło orawdziwych informacji negujących te kłamstwa. Kapujesz ? Tam, to jest w naostro.info znajdziesz również m.in. moje komentarze pod artykułami. Nie będę się powtarzać, bo szczerze powiedziawszy na twojej opinii w ogóle mi nie zależy. :))
Wątek zlikwidowali i pobłądził:)
Z tym remontem Alei 3 Maja ,droga 754 itd. To tak jak z naszą obwodnicą ,a raczej tz obwodnicą . Czyli nic d... Taki" chyłyt markegingowy"cyt. przed wyborami .
Wielkie "G" to masz po "dojnej zmianie".
łacznik już byłby gotowy.
Poldery zalewowe też.
A i remont Alei pewnie by się rozpoczął.
Tak, a Kamienna miodem i mlekiem by płynęła gościu 15:35. Ha, ha, ha...
Czy ja napisałem wielkie gość 15;35?
W cuda wierzysz? do cudu potrzebne jest to coś i ktoś .
Ostrowiec ma władze opozycyjne to i fundusze wszelkie na drogi nas omijają. Nic dziwnego. Potrzeby są wszędzie wiec to Starachowice biorą na całego. Ale za to macie torty i disco polo to się cieszcie.
No to sobie poczekamy ładnych parę lat na ten remont ? 13 października i wszytko jasne.
Przeciez mamy p.Zielen w sejmiku, posla senatora- niech dzialają
"czekaj tatka latka.... " i tyle w temacie. Teoretycznie to już by było po remoncie..:(