Remont całej Aleii od wiaduktu jest przewidziany. Czekają na zakończenie budowy Galerii bo będą zjazdy zrobione. Cała Aleja wraz z deptakami ma być odnowiona. Ponoć fasady kamienic takoż.
Do 27 stycznia Świętokrzyski Zarząd Dróg Wojewódzkich czekał w przetargu na zrobienie projektu tego odcinka i niestety najtańsza oferta ponad dwukrotnie przekracza środki jakie mieli na ten cel... Wszystko jest na ich stronie internetowej, w planach nie ma żadnego zjazdu do galerii, ani fasad kamienic.
Wstyd mi, że KWW to jest taki lokalny PiS. Byle jak i na odpierdol się. Urządzenia i zabawki, którymi się lokalna klika bawi od lat sponsorowane są między innymi z podatków, które odprowadzam mając zarejestrowaną działańość w Ostrowsi, więc mi tu pachołku z KWW nie wypominaj. Przypadek z obecnego miesiąca, który mnie rozbawił - aktorzy - Miejskie Przedsiębiorstwo Robienia Dupą. Miejsce akcji:parkingna przeciwko targowiska miejskiego. Chłopaky, weźta trochę masy, załatajta trochę dziur - tylko nie za dużo, wieta jak się robi - jak dla obcego :) Potem wymalujem miejsca parkingowe i pora na Csa :)
Co z tym remontem?
Jak widać, nìc się nìe dzieje. Dużo było mówienia A teraz pora nic nie robienia
Ile jeszcze sie tak beda grzebać
Za podatki które ty zapłaciłeś tęczowa komunistyczna świnio, już dawno zostało zrobione, a nawet dużo więcej, więc już możesz skleić dupę.