Masz pomysł, przedstaw go. Za granicą, to są też warszawiacy, nie mówiąc o łodzianach. Pis duuużo lepszy w propagandzie, zwłaszcza za państwowe pieniądze.
Ja ztobiłem dla Ostrwcs tyle dobrego, że kiedyś płaciłem tutaj podatki.
Nic scególnego, wsyscy tak robią. Wykaż się czymś, nawet gdy mieszkasz gdzie indziej. Łatwo krytykować z oddali...
Z tym, że wszyscy płacą, to bym polemizował. Jedni płacą, inni kombinują jakby nie zapłacić chociaż częściowo. Dlaczego miałbym nie krytykować, mimo że od lat mieszkam w innym miejscu, jak to jest moje rodzinne miasto, kilka razy w roku w nim bywam, a z odległości lepiej można ocenić czy jest lepiej czy gorzej, niż było np kilkanaście lat temu.
Po to ludzie wybrali prezydenta miasta aby mial dobre pomysly .To prezydent Ostrowca nim rzadzi a nie wyborcy.A jesli prezydenta rzadzenie tym miastem przerasta to niech przestanie ujadac na polski rzad tylko wezmie sie do roboty.Opowiadanie bajek dla doroslych przez pana prezydenta o rzekomym rozwoju miasta nie spowoduje ze ludzie nadal beda z niego wyjezdzac.
Zrobił najwięcej i znowu zostanie wybrany. Może to ponad 7-letnie rządy pis zaszkodziły naszemu miastu? No, zastanów się ile projektów miasta i powiatu nie dostało od rządu ani grosza. A taka Stalowa Wola, Mielec, Chełm czy Starachowice, tu 100 melonów, tam 100 melonów i ...?
Proponuje aby rada miasta oglosila naszego jasniepanujacego Jaroslawa Rudego dozywotnim prezydentem Ostrowca.Wtedy z pewnoscia nasze kwitnace miasto zostanie stolica Polski a Ostrowiec najbogatszym miastem w Polsce a byc moze nawet w Europie.
Ty zaś zostaniesz jego usłużnym giermkiem wiem że marzysz o rym
To ciebie by pozbawił tej funkcji i trafił byś na wygnanie na ojcowiznę gdzieś pod Iwaniska.
Jasniepanrudy wszechmogący sam sie niedługo ogłosi dożywotnim. Nie potrzebuje do tego żadnej rady miasta
Brawo PiS tylko dzięki Wam będzie remont alei. Pani Magda Zieleń walczyła w sejmiku ote drogę. Pan Jerzy Wrona kieruje całym zadaniem. Jeszcze raz BRAWO!!!!!!!
Aleja 3go Maja w Ostrowcu Św. powinna zostać wyremontowana, ponieważ jest w złym stanie i jej wygląd może pozytywnie wpłynąć na atrakcyjność miasta i jego postrzeganie przez turystów i mieszkańców. Remont może przyciągnąć nowych ludzi do miasta, a jednocześnie zapewnić bezpieczniejszy i bardziej komfortowy dojazd do centrum miasta. Odnowienie alei 3go Maja z pewnością przyczyni się do poprawy jakości życia mieszkańców oraz do promowania miasta na arenie międzynarodowej.
Liczymy na turystów z Opatowa, Ćmielowa i Bodzechowa.
Jakich turystow, w calym miescie nie ma nawet bilboardu reklamujacego Krzemionki jako dziedzictwo Unesco.Nie ma tablic informacyjnych o Muzeum w Czestocicach.Za to baltowski przybytek reklamowany jest gdzie sie da.