00.20 łaski nie robią bo to ich obowiązek, za to im płacą, i dlaczego tak pozno
Poczytaj, poogladaj a może wybierz się kiedyś do Chin i wtedy opowiadaj te bzdury o Chinczykach pracujących za darmo.
Jest jeszcze w internecie film TV lokalnej mający już chyba z 8 lat opowiadający o tym jak to za chwilę ma się rozpocząć Alei. W starym kinie.
00.20 łaski nie robią bo to ich obowiązek, za to im płacą, i dlaczego tak pozno!
Dokladnie tak! Pani Magdaleno Zieleń dziękujemy że doskonale Pani wie co to znaczy służba i obowiązek wobec mieszkańców i wspaniałe jak tu niektórzy próbują deprecjonować Pani pracę spełnia Pani ten obowiązek, co udowadnia że wybór Pani do rady sejmiku nie byl błędem. Teraz Pan Jerzy Wrona poprowadzi ten remont jak po sznurku bo to jest solidny fachowiec. Proszę nie zwracać uwagi na tych dyletantów i robić swoje!
Gratulacje i ode mnie teraz będzie już tylko z górki.
Wiadomo od której strony zacznie się ten remont? Byle nie od mostu na alei ?
No to się zacznie. Będziemy po Ostrowcu jak po Warszawie. Żeby przedostać sie przez miasto trzeba będzie wyjechać 2 godz. wcześniej ha ha ha
Nìe porównuj TEGO zaścianka z Warszawą. Bo takich dróg jak są tam tu nigdy nie będzie nawet w 10% takich
, 50 procent tak zwanych warszawiakow pochodzi z TEGO zascianka i wielu innych zasciankow w Polsce.Mieszkaja kilka lat w stolicy i udaja wielkie panstwo a wielu sloma jeszcze z butow wychodzi.Jak widac po twoim wpisie jestes takim wlasnie napuszonym bucem ktory uwaza sie za kogos lepszego od innych , co potwierdza ze chcesz zagluszyc w w sobie kompleks nizszosci farbowany warszawiaku.
Ludzie uspokujcie się. Chodzi po prostu o korki na ulicach! Skończcie już te filozofię
Idź do szkoły skoro nìe rozumiesz co napisałem. Moja wypowiedź dotyczy dróg, infrastuktury drogowej. Czytaj ze zrozumieniem 19:17
Czas remontu jest głownie limitowany budową mostu bo to musi trwać co najmniej 2 lata.
Piszesz co najmniej 2 lata most heh a cały remont ma trwać 2 lata więc wiesz co piszesz?
Dlatego aby termin był dotrzymany równolegle z jnnymi pracami będzie budowany most. Jężeli most zaczną za rok to cały remont będzie trwał 3 lata.