Najniższa emerytura 1623,28 zł - też do ręki.
Na chlanie wystarczy a i jeszcze na jedzenie i podstawowe opłaty egzystencjalne.
Zmyj podłogę, wyrzuć śmieci,
Potem idź wyprowadź psa.
Umiesz robić tylko dzieci,
Na chuj za ciebie wychodziłam?!
Tekst pochodzi z https://www.tekstowo.pl/piosenka,piersi,rodzina_slowem_silna.html
To jest Polska.Alkoholikom jeszcze dopłacać do chlania.Nóż się sam otwiera.Czy dzieci alkoholików widzą te pieniądze.Pewnie tylko awantury krzykiem bójki itp.Koniec świata.
To prawda, koniec świata!!! Na idiotów wszelkigłowy!ści, bandziorów, psychopatów, morderców nie ma prawa! I do tego renta alkoholowa , to się nie mieści w głowie! Ktoś pracuje całe życie i ma tyle samo od tego chorego państwa! No ale lepiej dać pieniądze i mieć z glowy
Tak samo niepowinno yc plusow dla ukraińcow ani żadnych socjali.Polak do lekarza czeka pol roku lub kilka miesięcy.
Jest na co pieniadze wydawac i sa braki a tu rozdają obcym pieniadze,a pózniej ludzie umierają bo diagnoza nowotworu trwa kilka miesięcy
Masakra
Tak samo niepowinno byc plusow dla ukraińcow ani żadnych socjali dla przybyszow z innych państw.Polak do lekarza czeka pol roku lub kilka miesięcy.
Jest na co pieniadze wydawac i są braki a tu rozdają obcym pieniadze Polaków,a pózniej ludzie umierają bo diagnoza nowotworu trwa kilka miesięcy.W innych aspektach jest to samo...
Masakra
"Nas na to nie stać". Konfederacja o 800+ dla Ukraińców. Bosak ostro: Polska daje wszystko za darmo
Czy renta alkoholowa jest po to,żeby pijak miał za co pić,bo znam takiego?
Chorzy ludzie nie alkoholicy nie dostaną renty i każą iść do pracy nawet bez nogi a ta patologia ją ma
Mam nadzieję, że nowy rząd weźmie się za to.
Tak jak się wziął za onkologię i odcięcie TVP od dotacji ;)
O 2000+ coś zapominacie dla kolorowych..kto będzie je oglądał
Jakiś tam Ibrahim jedzie to a ja mam jego żywić i ubierać
https://www.tvp.info/78455684/o-co-chodzi-z-2-tysiacami-kieszonkowego-dla-imigrantow
Powielasz bzdury, a to mowa nienawiści i nastawianie przeciwko przyjezdnym.
Mój sąsiad pił bardzo często facet nie konfliktowy niepotrafił wyjść z nałogu parę razy był zabieramy przez pogotowie miał nieraz zapaść. Od kilku lat nie pije ,leczy się u psychiatry pobiera rentę alkoholowa i za te pieniądze kupuje dużo leków.Są ludzie którym te pieniądze na funkcjonowanie jest potrzebne.Straszna choroba a nie wybór.Jesli poukłada sobie ktoś w głowie jak mój sąsiad można z tego wyjść, każda psychika ludzka jest inna.