Czy ktoś tam pracował, lub pracuje i może się wypowiedzieć, jak tam jest? Jakie są warunki pracy, atmosfera itp. Szukaja kelnerów i nie wiem, czy tam wogole składać cv o pracę.
Co byś chciał usłyszeć,że 3 tys zarobisz? Min krajowe i do pracy...
Jest tam dno 10 zl na godz i nie liczą się z pracownikiem
To nic nowego tak jak w większości firm w Ostrowcu i pozniej się dziwić że ludzie wyjeżdżają..
To dobra i droga restauracja, najlepsza w mieście i okolicy
Idz do Regasy jezeli jestes dobrym kelnerem zadatkiem barmana 3 jke zarobisz
W sumie nic się nie dowiedziałem oprócz jednej wypowiedzi z z 06:57 dziena
Chcesz zarobić minimum krajowe no to idź do pracy jaki problem.
Po wizycie tam caly dzień leciało na dwie strony, masakra jakaś...
wreszcie się dowiedziałam że to restauracja. ciężko z was wydusić co i jak. 100 x trzeba się pytać CO TAM JEST teraz już wiem.
Zalozycielu wątku, bez urazy, ale jesteś trochę komiczny. Ty naprawdę na jakimś forum szukasz opinii o miejscu pracy? Naprawdę myślisz, że jeśli nawet znajdą się tu osoby, które tam pracowały i im podziękowano, bo np do tej pracy się nie nadawały, to napiszą wiarygodną opinię? Ty naprawdę jesteś kelnerem, masz jakieś przygotowanie, doświadczenie i wiesz na czym ta praca polega, czy tylko Ci się wydaje, a w rzeczywistości jesteś tzw napędem pod tacę? Jeśli to pierwsze, wiesz na czym to polega i czujesz, że dasz radę, to uderzaj do lokalu na rozmowę z osobą decyzyjną o zatrudnieniu. Już w trakcie takiej rozmowy można wiele wywnioskować o pracodawcy, iść nawet na kilka godzin próbnych, oczywiście nie godząc się na bezpłatną próbę. Zapewniam Cię, że jeśli naprawdę się na tym znasz, to Cię zatrudnią, a i zarobić można całkiem przyzwoicie, bo w dzisiejszych czasach w tej branży jest bardzo duży deficyt na ludzi do pracy, którzy to ogarniają. Zapewniam Cię, że to nie jest łatwy kawałek chleba. Powodzenia.