12.38 warszawa to tylko na rejestracji, bo wiekszosc z wiochy
08:19 20 zł dla każdego pracownika zaangażowanego w przygotowanie i przyniesienie klientowi dania? Napiwki należą się o wiele bardziej kucharzowi, bo to jego umiejętności sprawiają, że klienci wracają do restauracji. Kelner powinien być uprzejmy, ale to jest wymagane od każdej osoby mającej bezpośredni kontakt z klientem.
Niestety, ale o uprzejmości tam nie ma mowy, przykład idzie od góry. Jaki pan taki kram...
17:13 serio piszesz takiego braku profesjonalizmu i gburstwa ze strony kelnerek jak w ptaszku to nigdzie nie spotkałem do tego przystawki dostałem po godzinie czekania. 10 zł to za dużo jak dla mnie dla leniwych pracowników
18:17 długie czekanie w lokalu gastronomicznym może wynikać z braków kadrowych w kuchni, a nie z lenistwa personelu. Bardzo wątpliwe, aby ktoś leniwy pracował w tej branży.
16:55 bardzo dobrze piszesz
Wpis z 17:13 dotyczył ptaszka w szafranie jestem obsługiwany szybko i profesjonalnie. Kelnerki zawsze są uśmiechnięte. Gościu z 18:57.
Nie siedzę zebry braki kadrowe na kuchni powodowały to ze kelnerka podchodzi z fochami nie zna menu i nie potrafi poinformować o czasie oczekiwania gościu 19:00
19:21 podany powód był przypuszczeniem, na ogólne wrażenie z lokalu składa się wiele rzeczy. Fochy i brak znajomości menu to rzeczywiście dyskwalifikacja dla kelnera.
Ludzie ale jestescie prosci. Jedna dobra restauracja sie otworzyla to juz reszte ostrowiejskich restauratorow zabolalo. Jakie jedzenie jest, kazdy oceni, ja bylem 3 razy i mam swoje zdanie, ale nie powiem malomiasteczkowym hienom, czy dobre czy zle. Zazdrosc, zawisc i chciwosc, to podstawa tego watku. Trzeba byc chamem, zeby na takim forum obrazac taka restauracje. Otworzcie swoja. Albo zamawiajcie do domu pizze za 10 zl, albo do knajpy dla bezdomnych, 8 zl za zupe z drugim daniem. To nie restauracja dlA zebrakow, a jesli konkurencja to pisze to znaczy, ze sie boi. Z reszta to slychac. Dobranoc smakosze
Zgadzam się z całością Twojej wypowiedzi, ale mimo wszystko poproszę o namiar na pizzę za 10 zł i 2 dania za 8 zł. Może przydać się potomnym :)
Niby z jakiej racji mam dawać napiwki skoro płacę za danie ? Od wynagradzanie pracowników powinien być właściciel restauracji a nie jej klienci.