Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Restauracja Szafran

Ilość postów: 225 | Odsłon: 10586 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
                        • Odp.: Restauracja Szafran

14:01 czy to ważne ? On lub ona nie poleca i już. Na pewno personel do dupy albo właściciel Turek zajerejestrowany w Warszawie lub ceny za drogie a jedzenie okropne sam sobie wybierz. Wszystkie opcje już padły. Czekam niecierpliwie co trole jeszcze wymyśla

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 196

Odp.: Restauracja Szafran

14:01 czy to ważne ? On lub ona nie poleca i już. Na pewno personel do dupy albo właściciel Turek zajerejestrowany w Warszawie lub ceny za drogie a jedzenie okropne sam sobie wybierz. Wszystkie opcje już padły. Czekam niecierpliwie co trole jeszcze wymyśla

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Przyjemność się powtarza, się powtarza.... 14:22, 15:18...

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 198

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

To nie trole, tylko nie zadowoleni klienci i źle traktowani pracownicy

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

18:01 oooooo to jeszcze zle traktowani pracownicy tego nie było . Brawo za nowy powód. Nie jedzcie w szafranie bo pracownicy są zle traktowani bła ha ha.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

19:55 jeszcze trochę to winę za to ze Tusk nie kandyduje tez na nich rzuca. Za kilka stron sprawdzimy

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

20:00 mam lepszy pomysł nie jedzcie w szafranie bo wam picet plus zabiorą. Na dzisiaj wystarczy

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Wlasciciel restauracji powinien zlozyc wniosek o znieslawienie wobez osob piszacych negatywne/oczerniajace/pomawiajace komentarze. I wszystko sie skonczy. Byle anonimowy smiec nie moze takich wpisow robic, podpisujcie sie imieniem i nazwiskiem „goscie” za 2 zlote. Albo ja wam dam 3 zl, tylko podpisujcie sie imieniem i nazwiskiem. W tym, czy w innym poscie. Bo najprosciej jest byc anonimowym. Ale tu nie ma osob anonimowych. Paru pajców sie przekonalo.

Gość_Dla „gości” Gość ;)
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Za każdym negatywny zgłoszenie na komende? Ja tam czytałam konstytucję i wiem, że przysługuje mi wolność słowa w tym kraju. To nie jakaś Turcja czy coś podobnego.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Co czytalas??? Turecka konstytucje? Mnie ten watek nie dotyczy, ale gdybys pisala na mnie to bym cie zapoznal z konstyucja. Nastepna, co sie nie podpisze tylko udaje światową Anonimowa p...e. I komende wzywa :) nie myl wolnosci slowa z pomowieniem i znieslawieniem kogos/ firmy/restauracji- i tak nie wiesz o co chodzi bo jestes bezrobotna pewnie i nie dostalas pracy w tym miesiacu, a placa miminalna wzrosnie od nowego roku, wiec zamiast siedziec na forum to zapraszam na portale oferujace prace, bedziesz miala zajecie w koncu. Ja mam, nie przejmuj sie. Prace tez. Idz do baru mlecznego na uczte.

Gość_JakieToMaZnaczenie?
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Mówienie o czymś źle to nie pomówienia a wolność słowa. Proszę się zapoznać z polskim prawem.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 211

21:00 czy tym wpisem nie udowadniasz ze jesteś rasistką. Co ma Turcja do tematu? właściciel jest Egipcjaninem ty ciemnogrodzie z obywatelstwem polskim i ma takie same prawa jak każdy z nas tak samo i wolność słowa. Dlatego hamuj bo jeszcze chwila i to już nie będzie wolna wypowiedz. To forum nie ma na celu wyrażenia opini tylko istna nagonkę. Wstydźcie się

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

A ja tam zycze wlascicielowi powodzenia wreszcie cos nowego a noe kolejna nudna pizzeria

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 213

Dzido z 21:00, ty nawet nie odróżniasz wolności słowa od pomówienia, a powolujesz się na konstytucję.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

19.10 i 19.35, wreszcie ktos normalny sie wypowiada. Wiecej takich. Tepych ludzi trzeba douczac, a dobre inicjatywy trzeba wspierac. Nie chodze tam (do Szafrana) ale kibicuje mu. Poziom wysoki, kuchnia jak kto lubi, pewnie nie dla kazdego jak pizza, a jak kogos nie stac to sa inne restauracje, w tych samych cenach. A na pracodawce kazdy narzeka ;)

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ktoś normalny? Wy jesteście nienawistnikami. Jeszcze pewnie na PO głosujecie!

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Tzn ja (z 00:33) na KO glosowalem. Na liscie nie widzialem PO... ale pewnie gdyby tam byla to bym zaglosowal. A ty dostales juz 500 zl z mopsu? Czy 1000? No chyba, ze masz 3 dzieci to 1500. Zakladajac, ze masz zone/meza i 2 dzieci, jestescie bezrobotni i zyjecie z tego programu to macie 1000 zl na 4 osoby na miesiac na przezycie. Czyli 250 na tzw. łeb. Podzielic na 31 dni srednio to daje wam ponad 8 zl na dzien na jedzenie. U Aniola za to macie zupe+drugie danie. Jak Ty nie bedziesz jadl/jadla przez 3 dni w tygodniu to kupicie sobie klapki na zime od bulgarskiego szewca z bazaru, ktory je „kupil” w Wolce Kosowskiej i ominal kontrole policji skarbowej przy bramie. A jak nie bedziesz jadl przez miesiac to dodatkowo kupicie sobie pizze na wigilie, pokraja ci na 12 kawalkow i bedziesz mial/miala 12 potraw, jak prawdziwa polska rodzina, ktora stac na sandaly zimowe.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -