11:06.
Bardzo rozsądna wypowiedź. Miałem właśnie napisać to samo. Może założyciel wątku jest młodym człowiekiem i jeszcze ufa ludziom, dlatego pyta na forum? Każdy musi przejść swoją szkołę przetrwania wśród ludzi, aby nauczyć się odróżniać fałsz od życzliwości. Najważniejsze, że ma ochotę pracować, co w tym mieście nie jest oczywistością. Przyłączam się do życzę powodzenia i głowa do góry, założycielu wątku. Jeśli praca nie będzie Ci odpowiadać, to nie koniec świata. Znajdzie się inna, ale nie rezygnuj po paru dniach, bo początki dla każdego są trudne, ale potem już z górki.
Oo tak, droga to z pewnoscia. Z tym ze dobra to by mozna polemizowac.
06:57, co kryje się pod tym magicznym określeniem" nie liczą się z pracownikiem"?
Ostrowieckie madki do pracy nie pojda bo za 2tys mowi ze nie wyzyje ale za 1tys z mopsu juz da rade
10:24 jak w tytule postu, restauracja szafran, co jeszcze nie wiesz?? Tępe istoty
Ceny posiłków są takie, że chyba należy się pracownikowi te 5 tys.
Dedykacja dla założyciela wątku. Piosenka Kabaretu Młodych Panów. Głowa do góry.
Gdy Cię szef z pracy wywali
Machnij ręką, dalej żyj.
Jeszcze na wznoszącej fali
Złapiesz życie swe za ryj.
Choć chwilowo masz zjazd
Sięgniesz jeszcze do gwiazd
Bo bogowie, bogowie, bogowie
To tak naprawdę MY!
Potraktuj tę piosenkę z humorem. Jeśli będziesz w pracy solidny, to jeśli nie ta praca, to inna. Ważne jednak, że gdzieś tej pracy trzeba się nauczyć i skromność na pewno kiedyś wyjdzie Ci na dobre, a potem, już jako fachowiec podbijaj świat.
Byłem na rozmowie i dajcie spokój . Nie wiem kto w dzisiejszych czasach zgodzi się robić za 10 zł na okrągło w niedzielę i święta. Masakra
Może się nie spodobałeś? A może Piotrkowi dadzą 15? Nie wszyscy robią dobre pierwsze wrażenie. Widocznie Ty nie robisz.
Ja też byłam i też 10 zł -wiecej nie zostaniesz, chyba że znajomy to może więcej