Czytam te wasze wypociny i w głowę zachodzę. Jeśli są tam ludzie których od otwarcia widuję to znaczy że dobrze im jest tam gdzie są. Aktualnie jest rynek pracownika i nie wierze że gdyby była takie sytuacje o których piszecie ludzie by tam dalej pracowali. A jeśli komuś nie smakowało to niech tam nie wraca. Piszecie arab nie arab ma kebaby nie kebaby. Podchodzi mi to pod niezły rasizm. Siedzi taki jeden z drugim za ekranem komputerka i taki odważny. Życzę każdemu z was otworzyć restauracje w takim przyjemnym miejscu jak Ostrowiec i dawać radę. Jestem klientem tej restauracji maja dania dobre i takie sobie ale mi nic tam nie przeszkadza.
po ostatnich wpisach na ich kącie na fb nie trudno się domyślić kto założył ten wątek. Panie łysy fotografie :)
Ta czytałem jego wpisy gościu ma przepuklinę jaj i czepia się wszystkich i wszystkiego. Ale to co wypisuje u siebie na privie to dopiero beka pewnie w szafranie nic o tym nie wiedza bo to pod niezły stalking podchodzi. Jak by mu kto zaplacił
to możne trzeba podesłać linka ze zdjęciem to się chłop wyprostuje jak taki odwazny w necie i może włosy zaczyną mu rosnąć
Jak podeślesz linka to wywali Cię ze znajomych ? Robi tak z każdym, kto tylko ośmieli się nie zgodzić z jego sposobem myślenia. Tyle że musiałby wywalić każdego bo przecież nie wie kto zawini. Przed kim wtedy będzie się popisywał ?
Podobno jak mu manto spuścili już nie był taki odważny. Zesrał się na jakiś czas i znowu podskakuje
Ale kilka osób tu się wypowiada, a dobrze tam pracownika nie traktują, czemu ludzie nadal tam są? To kwestia czasu kiedy znajdą pracę na umowę i odejdą
to tez właśnie pisałem wypowiadają się ci którzy tam nie pracują a ja ciągle te same kelnerki widuje. od otwarcia to co to znaczy?
Psy szczekają a karawana jedzie dalej
Czyżby zawitał do Ostrowca? Hahahaha.
Tam jest raptem dwie kelnerki które są od lipca, reszta wszystko nowe i to co jakiś czas inne, bo ludzie rezygnują
W poście z godz. 15:35 zniknęła litera R. Od tej godziny internauci wypowiadają się w temacie "estauracja Szafran".