Robienie kebaba przez Araba to rasizm?! Wiesz jak ja łatwo się pozbywam rasizmu w Polsce? Przełączam z TVNu na inny kanał :D
Sam lokal to nie wszystko, kiedy zgłosiłam reklamację, że jest mięso zylaste, w kuchni wybuchła awantura i takie epitety, że wstyd powtarzać, dodam, że wszystko było słychać przy stolikach. Kto mądry tak postępuje?
Trzeba było wstać i wyjść ja bym sie nie dał obrażać chyba ze lubisz
Za picset plus nie starcza i smaki nie te żal
Widać ze w dupie byłeś i gowno widziałeś ceny maja takie same jak w ptaku czy aproposie tylko pizzy nie maja dla stada gownojadow to się czepiają
Po pierwsze jest drożej a po drugie wysłuchiwanie z kuchni krzyków na któregoś z gości, że coś nie jest zjadliwe.
Nie wiem czy piszemy o tek samej restauracji ostatnio organizowałem tam imprezę na 25 osób ustalałem całe menu z szefem. Zostaliśmy obsłużeni na wysokim poziomie. Po calej kolacji właściciel wyszedł zapytał się czy wszystko było w porządku pełna profeska. Nikt nas nie bił i na nas nie krzyczał
To nie wiesz dokładnie gdzie miałeś imprezę? To grubo było, albo nic nie było.... I nie dziw się że nikt nie krzyczał
19:51 widzę ze masz wysokie IQ jak większość na tej grupie. Czytaj ze zrozumieniem
22:30 ty się odwal od mojego
IQ, Lepiej sobie przypomnij w której knajpie byłeś osiołku kochany
Ohoho jakie wyszukane slownictwo adwersarza - "stado gownojadow" :D