Ludzie podziekujmy rolnikom !!!
zdechniesz od tych zagranicznych takie skazone sa chemia,jaki ty jestes polak?
Do zalozyciela. Wiesz, ze dawniej za zdrade byla tylko jedna kara??
przecie i tak kupujemy. Wieprzowina nawet jest sprowadzana w Niemczech. Eh.
21:29 Ty nie Polak wypisując takie brednie !
Stworzyłeś propagandowy watek, a jeśli nie to nic głupszego nie da się wymyśleć. I jesteś tą częścią elektoratu opozycyjnego, za którą wstyd, gdzie IQ i podstawowa wiedza ekonomiczna nie istnieje. Nawet nie ta wyuczona, tylko ta zyciowa. Nie wypisuj takich bzdur i nie działają na szkodę. Ps nie jestem rolnikiem.
Po dopłaty z Unii to pierwsze były, chłopki to tylko kasę liczą, honoru zero.
Ten ktoś kto założył ten wątek raczej nie pomyślał co napisał...
To podaj go do sądu jak ci sie prostaku nie podoba wątek :))))
To jest karygodne, co napisałeś założycielu wątku. Podzielam opinię 23:20. Bedziemy pamiętać - toksyczna dla Polski opozycjo.
Patolu nie zesraj się !!!
Jak kupujemy to patrzymy by nie był produkt np. pomidor od polskich. Wybieramy tylko te zagraniczne.
Do czego prowadzi bolszewicka nienawiść.
Nie wiem kto tu jest prostakiem 9:18... lepiej kupować obce produkty niż nasze krajowe bo ktoś kogo nie lubisz wygrał wybory... miał prawo kandydować i miał prawo wygrać tak jak każdy inny kandydat. Lepiej gościu wielbić obcokrajowców niż naszych rolników... rzeczywiście... haha tacy ludzie powinni jak najszybciej wyjeżdżać z naszego kraju
Walić buraków !!! Nie kupujemy polskiego gówna !!!
09:38; W sobotę pójdziesz na bazar robić zakupy ? Gonić "szlachte" zaściankową !!! niech wp ..... la z lidla i biedronki.
Na targ? Nigdy nie pójdę. Tylko Kaufland, Lidl i Biedronka forever :))))
Burakom UE powinna zabrać za to dotacje. A biorą z UE niemało.
Na bazarek to dziadki i babcie niech chodzą. Ja jestem młody.