Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                        • Odp.: Rolnicy ponad 80% na Dudę. Kupujmy zagraniczne produkth rolne !!!

12:51 nie mam niestety parszywego czerwonego r...

A katolikami to nic nie wycieram tylko stwierdzam fakty

W kościele na klęczkach a poza to jakby inna osoba, żadnego szacunku, wyrozumiałości i sympatii di innych , o innych poglądach

Inni to źli

Może czas zacząć żyć zgodnie z Biblia

Oczywiście nie wszyscy

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 34

Odp.: Rolnicy ponad 80% na Dudę. Kupujmy zagraniczne produkth rolne !!!

11;55 jak możesz wyliczać ile kto pożyje. Czasem o ciebie kostuch się upomni synku grabarza i garbatej mrówki!

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Podziękujcie rolnik na swoim wikcie niejedna już bidę przeżył, zobaczymy jak wam przyjdzie na niemieckich specjałach przetrwać by było.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Widocznie wśród rolników jest największy procent ludzi logicznie myślących i umiejących wyciągać wnioski, tu nie trzeba propagandy wystarczyło dać Rafałowi mikrofon i kabaret gotowy.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Dziwne że aż 20% to potologia.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

To są właśnie wyborcy platformy i lewicy.Wylewa się szambo,przeciwko własnemu krajowi i narodowi buntują.Można sobie wyobrazić co by było,gdyby te antypolskie szumowiny doszły do władzy.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Kupujemy zawsze produkty tylko polskie nigdy niechodze do kauflandu,biedronki czy lidla

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Żałosne podejście trolow opozycyjnych do życia! Zapewne to ludzie o korzeniach nie polskich.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Pan Prezydent prosi o szacunek. Ja Was szanuję, szanujmy się wzajemnie. Możemy się różnić.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 45

Po co najmniej "niewyjaśnionej" śmierci Andrzeja Leppera takie poparcie zadziwia.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

PeOwski trolu czemu jesz polskie ziemniaki, chleb z polskiego zboża? Niejeden z was winien się wstydzić za wpisy jakie tutaj się pojawiały

Gość_G
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 46

Nie wiem co piłeś ale proponuje przestać, nie wiem co gorsze głupota rolników czy takie wpisy.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Nie obrażaj rolników 21:08. Widać kim jestes skoro wyborców Dudy nazywać głupkami.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Dla mnie ludzie głosujący na Dudę to mentalni niewolnicy, którzy muszą mieć pana który wskaże im drogę a czasem i da w pysk jak zasłużą, bo inaczej nie umieją żyć.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Przecież ty cały czas dostajesz po pysku śmieszny trollu z 21:16.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Bardzo ciekawa koncepcja, masz takie wizje po lekach czy coś innego bierzesz? pracuje z kilkoma rolnikami, choć ich stan od jakiegoś czasu zmalał i oni zawsze mówili, że Hitler to nie był zły chłop i spokojnie można było pod nim żyć. Takie jest podejście chłopów, poza obietnicami nic nie zyskali ale za to jaka duma, że się zmienili z zielonych na pisowych :) Mam nadzieje, że za dużo tych wozów strażackich nie będą używać, żeby parę zł w remizie dorobić jak wszystko łupnie.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 51

Ja jestem ciekaw czy taki wyksztalciuch po skonczonych studiach na UJ, UW czy AGH wie kiedy sie sieje zboze w jakim miesiacu aby je np.zebrać w lipcu? Czy wie jakie stosuje sie opryski, co jaki czas i w jakich proporcjach, czy umialby uruchomic moj traktor Lamborghini? Wiec nie obrazaj mnie od wiesniaków bo wieśniacy to ludzie inteligentni. Bo skoro są tak tępi jak twierdzą ludzie PO to dlaczego wy wyksztlciuchy nie potraficie nas do siebie przekonac. No przecież wy jestescie inteligentni a my nie, wiec w czym problem? Problem w tym ze to wy politycy PO jestescie tępi jak np. Pan Myrcha ktory wymienia trzeciego Króla- Belzebuba, pan Peteru mowi o 6 królach a pan Trzaskowski Marszalka Pilsudskiego nazywa generałem..o i tacy jestescie inteligentni.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Brawo 21:22. Ich wizerunek to Nitras. No comments.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Druk Technika Drukarki Komputery Serwis
Branża: materiały eksploatacyjne do drukarek