Komentarz Józusia z programu o p. Grażynie - "Grażynka taka z kategorii rozrywkowych". Co miał na myśli? Rodzi się pytanie po co nam to było?
Szczególnie w tej miniówce i śmiałym dekoltem była najfajniejsza. Kobieta 62 lata sukienka przed kolanka jak Moja Ulijanka. Chyba dlatego niemiły Józek tak się o niej wypowiedział.
Józef niestety niekulturalny i toksyczny. Jak on ocenił tą panią, że,,rozrywkowa''. Ja kibicuje Maćkowi. Bardzo podobny do mojego męża. Inteligentny, spokojny i z klasą. Oby te dziewczyny go nie zawiodły...
Jaka telewizja, taki poziom programów. Szkoda czasu na takie dziadostwo i jak można się tym ekscytować?
A może słuszne są spostrzeżenia tego Józia ,kto to wie!!!!
Nie dziwię się że samotny jak takie podejście do kobiety ma a tym bardziej ocenia po jednej rozmowie.
19:45
Po jednej rozmowie da się ocenić człowieka jeśli się zadaje właściwe pytania, a tym bardziej jak się ma pewne doświadczenia życiowe i dobrze czyta mowę ciała.
To już jutro, trzymajcie kciuki za nasza babeczkę!
no i? to jej przygoda i to jej wrażenia. Jóźek jaki jest taki jest, ale oferuje zycie takie kto inny moze byc chcial. Zawsze mam beke z ludzi, ktorzy nic nie osiagneli, a jedyne co widzieli w zyciu to egipt w typie full exclusive z Orbisa :D