Zazdrość przez ciebie przemawia.
17;07 . Na temat gustów i smaków mądrzy ludzie nie dyskutują. Trzeba być naprawdę debilem do potęgi ''n''-tej aby oceniać co się ma komu podobać lub nie.
No to co Ewa wczoraj zrobiła wobec naszej Grażynki było podle. Grażynka myślała nawet żeby się spakować i wyjechać.
To prawda internet wrze, tez czytałem o tym w necie. Nie zachowała się odpowiednio, kto by pomyślał żeby takie rzeczy robić. Wstyd!
Kogo interesuje, ze ciebie to nie interesuje. Nikt ci pisać w tym wątku, ani czytać go nie każe atencjuszu. Ja oglądam i dobrze się przy tym bawię. Jestem zadowolony ze jest ktoś z Ostrowca komu mogę kibicować.
To może poradź pani Grażynce, aby ostro wzięła się za dietę i swoją figurę, bo wychodzi na to, że wszystkie kobiety w Ostrowcu takie zaniedbane, a przecież to nieprawda. Liczę na ciebie.
O czym ty klepiesz, akurat Józef i nie tylko zreszta on lubię kobietki o rubensowskich kształtach. Poczytaj trochę kanony piekna się zmieniały i nie każdemu odpowiadają te wypindrzone lachony.
Grażynka jest niczego sobie. Może jesteś po prostu zazdrosna.
Ja nawet zastanawiam się nad doktoratem. Ostrowiec już niejednego doktora bez doktoratu widział:)