Jem pół ziemniaka słodkiego batata bo szybko on nasyca i jest zdrowy
Do niego jakas sałata , warzywa
Dlatego mam jak na chłopaka taką babska talię xD Dresy mi wiszą na dupie ale przynajmniej wyglądam groźniej
Noszę też kaptur na zębach
Było super, byli kolezenscy, potrafili kochać i zawsze się dobrze bawilam
Z taka twarzą mógłbym zostać przywódca jakiegoś gangu albo strachem na wróble i kruki XD Mam wiele kompleksów , jeśli chodzi o moja twarz a szczególnie przeszkadzają mi jej rysy ..
Chyba świeżakow xd
jakbym sobie zrobił bardzo mocny makijaż to bym wyglądał jak baba xd Tym bardziej ze mam takie babskie włosy xd Czarne i lekko za brodę , wiec krótkie nie są XD
Zrobiłem sobie kiedys taki ostry makeup : usta bordowe , grube kreski eyelinerem , czarne cienie a policzki wypudrowalem tez na bordowo
A na szyje obroże z serduszkiem
Miau miau
Ja lubię lekki makijaz, ale faceci mówią, że wola jak mam mocny;)
Lubię robić przesadnie mocne ... Kiedys poszedłem tak na imprezę i się śmieli ... Ale miałem to w dupie
Babcia na mnie krzyczała jak widziała , ze używam babskich kosmetyków i chciała mnie wywalić na klatkę schodowa ... Na samej gorze mieszka sasiad , którego pies jest duży i śmierdzi zgniłym mięsem . Ma łyse placki na plecach a pazury poskręcane jak u dinozaura
Jak robię zdjęcia to zawsze sobie zakrywam twarz
Zakrywam ramieniem albo chustą, mam też jedną maskę potwora xd Albo grzywką zakrywam
Jak byłam w Twoim wieku i była zima, to mama mi sprawdzała temp.twarzy, musiałem być ciepła, żeby zostać na dworze, więc grzałka się na grzejniku
Brat rozwalił kaloryfer i było nam ciagle zimno ... Kopał w niego ciagle
Babcia prawie dostała szału ... Mówiła ze ma nas obu dosyć i ze ma okropnych wnuków ...
Mieszka w innej miejscowości ... Chyba miał nas wszystkich dość ... Babcia często się awanturuje a dziadek się z nią prawie pobił o stary ser , który kupiła