Miałam chłopaka 10 lat starszego dziś jest moim najlepszym kolegą
max 15 lat uważam różnica ważne że ludzie się kochają
https://www.youtube.com/watch?v=BDQszUTEcZU&index=6&list=RDMU8xNzY7bIE
Mam znajomych,ona jest starsza od swojego męża o 5 lat.Widać różnicę wieku.Bardzo.Mimo wszystko kochają się,szanują,im wiek nie przeszkadza.
Jest doskonały wzór matematyczny, który określa najlepszą różnicę wieku partnerów.
Wiek kobiety = wiek mężczyzny/2 + 7 lat.
Przykładowo: chłopak 20 lat, dziewczyna 17.
40-latek - 27 latka itd.
Do gościa 21.o7 tak to jest prawda!!!kobieta po 40 ma najwięcej temperamentu,ale może Ty nie umiesz z niej tego wydobyć? Też by mi się nie chciało nic ,gdyby facet był do d...y
Hola, hola gościu 09:12., Nie wyciągaj pochopnych wniosków ;) Ja to jeszcze młody jestem, moja żonka też więc do czterdziestki to jeszcze ho ho ho... Uważam jednak że kobieta po czterdziestce już tymi sprawami się nie interesuje dlatego faceci zazwyczaj mają młodsze kochanki.
"Oczywiście jeśli mężczyzna jest starszy to to nie przeszkadza" A właśnie, że przeszkadza. Dla mnie mężczyzna starszy 4 lata jest nie do zaakceptowania. Od zawsze wolałam chłopaków mniej więcej w moim wieku lub z małą różnicą 1-2 lat, zdecydowanie chętniej ten rok młodszych niż starszych. A miałam nieprzyjemność wielokrotnie nawet jako nastolatka stanowić obiekt zainteresowania sporo starszych facetów, po 30. i starszych, co za każdym razem było dla mnie eufemistycznie mówiąc niesmaczne.
Zależy co kto lubi . Byłem zaczepiany przez starsze Panie i były dla mnie jak "przezroczyste" .
Ja tam wolę starsze kobiety po 50 a jestem młodszy. 726479382
Weź leki! Kaczyński uważa, że kobiety to alkoholiczki.