10:01."Wątek dotyczy zarzutów prokuratorskich prezydenta Ostrowca Św." Po jakiemu to jest napisane i w końcu kto komu postawił zarzuty? Prezydent prokuratorowi, bo tak wynika z twojej "mądrej" wypowiedzi?Widzę, że dbasz o watek,którego jesteś autorką/autorem i bardzo ci zależy, aby na bieżąco szkalować Prezydenta naszego miasta. Pamiętaj, że internet niczego nie zapomina, a wymierzanie sprawiedliwości pozostaw ludziom kompetentnym i do tego uprawnionym.
Ja bym już pisał do cyberów z PG Kielce (pozdro dla Komendanta:)) Rób printscreeny i donoś, że szkalujom https://swietokrzyska.policja.gov.pl/kie/o-policji/struktura-kwp/wydzial-do-walki-z-cybe/270,Wydzial-do-walki-z-Cyberprzestepczoscia.html
9:53 Mam propozycję - poszukaj samodzielnie i podziel się wynikami swoich poszukiwań na forum zakładając wątek na ten temat, ok?
Gościu 10:15 zarzuty prokuratorskie wobec prezydenta nazywasz szkalowaniem? Czy tym samym podważasz kompetencje prokuratorskie? Ja bym uważał. I nie strasz :) Od internetu ważniejsza sa: prawda i fakty.
Prawda zawsze się obroni, choć często jak wiemy trzeba na nią długo czekać.
Kiedy sprawa wraca na wokandę?ogłoszenie wyroku?winny czy nie winny?
Czy jak zwykle będzie zamiecione pod dywan?Żądamy prawdy i prawdziwego wyroku!!!
"Prawdziwego wyroku" - to znaczy takiego, jak Ty oczekujesz, prawda? "KTO ZNIENAWIDZIŁ, JUŻ PRZEGRAŁ". - Kard. Stefan Wyszyński
Sprawiedliwego adekwatnego do czynu bez krętactwa sądowego.
Cały czas się zastanawiam nad Twoją zuchwałością. Nie boisz się sprawiedliwości losu, który bywa złośliwy? Osądzasz, ferujesz wyroki, a kim Ty jesteś, puchu marny?
Przede wszystkim jawności. Osoba publiczna nie może się zasłaniać "tajemnicą spowiedzi".
Podobnie, ja żony osób publicznych ujadające na forach.
Co z tym procesem będzie czy nie?
Najpierw odbędzie Twój proces i to dopiero będzie news w mieście.
Ja nie zrobiłem przekrętu na śmieciach
Ale co,,?zapytać nie można?
Ale inne przekręty....
Jak ruszy, to i stanie.