Poczekajcie. Uniewinnią Prezydenta. Działał w dobrej wierze.
:)))))))))))
Czy wiadomo kiedy kolejna rozprawa?
Nigdy chamie
Ale was boli, że ktoś wam przerywa sielankę ostrowiecką
Taki porządny a tak brzydko piszesz. Znam Ciebie od dziecka i Twoją mamę, taka porządna rodzina a Ty coś do niej nie pasujesz. Bądź miły.
12:19. Togo, co piszesz o gościu z godz.08:41 w żadnym przypadku nie można napisać, jeśli chodzi o Ciebie. My też Cię znamy od lat, niestety z nie najlepszej strony i wcale nas nie dziwi Twoja pseudo życzliwość i troska o dobro ogółu oraz kreowanie się na anioła zbawienia. Nikt się już na Twoją dobrą wolę nie łapie i niepotrzebnie usiłujesz grać rolę osoby kulturalnej i miłej. W Twoim przypadku powiedzenie - CHAM ZAWSZE BĘDZIE CHAMEM, NA WIEKI WIEKÓW AMEN, jest jedynym i najtrafniejszym komentarzem, dlatego nie rozumiem czym się bulwersujesz?
12:51, a co ciebie tak dziwi, że ktoś ci zwraca uwagę, żebyś się zwracał do innych, jak na cywilizowanego człowieka przystało, a nie tak jak o 08:41, bo to ciebie stawia z chamem w jednym szeregu?
Kiedy kolejna rozprawa? Miała być jakoś w grudniu, a sądząc po zagęszczeniu informacji o panu prezydencie i jego sukcesach nawet w publicznym radiu z Kielc proces coraz bliżej.
Wspólnika nadal nie przesłuchali?
Nastepny termin to chyba wtorek 15.12.2020.
13:23. Nie rozumiem dlaczego utożsamiasz mnie z gościem z godz. 08:41? Nie umiesz czytać ze zrozumieniem, czy może uważasz, że każdy śledzi to forum tak, jak Ty od rana do nocy i że tylko jedna osoba ma złe zdanie na Twój temat? No, to jesteś w błędzie...
Uważam,że Nie powinien wykonywać obowiązków prezydenta aż do wyjaśnienia sprawy.Winny to ukarać i zwolnić,nie winny utrzymać na stanowisku.Tyle w temacie.
Kogo to obchodzi, co ty uważasz?
Zmiany w kaście sądowniczej to długi proces.Mam nadzieje,że Polacy doczekają się sprawiedliwych wyroków.Oszuści będą w wiezieniach a nie sprawowali wysokie stanowiska.
Sądy wolne od patologi partyjnej,wolne od komunistycznych sędziów.
A jak już spełnia się Twoje marzenia, to wezmą się za Ciebie.
Obchodzi mnie i powinno obchodzić nas wszystkich jako mieszkańców Ostrowca.
Zgadzam się z tobą gościu 14:58. To taka oczywiste. Gdyby ludzie interesowali się bardziej tym co robi władza przez nich wybrana i oceniali nie przez pryzmat kampanii wyborczej "na bogato", może to biedne miasto wyglądałoby inaczej. I nie mam tu na myśli stroików świątecznych.