ANI KROKU W TYŁ I NIE PRZEJMOWAĆ SIĘ PODATKAMI. PIS Z TEGO ŻYJE. BRAWO PIS.
https://superbiz.se.pl/wiadomosci/tak-jaroslaw-kaczynski-rzadzi-pis-280-tysiecy-emerytury-i-ponad-pol-miliona-zlotych-pensji-aa-QCUJ-e9qF-Cuta.html
ANI KROKU W TYŁ I NIE PRZEJMOWAĆ SIĘ TARGOWICĄ BRAWO PiS
Opodatkowac 500+ i inne socjale na nierobow
Rodzina Golców znalazła się w tragicznej sytuacji bo okazało się ,że maamusia jest w wieku podwyższonego ryzyka zakażenia.Dlatego potrzebuje 2 mln.
A Martyniuk w sprawie dla reportera, że pomaga dziecku że swojej wsi. To są już nawet nieśmieszne żarty, że strony rządu i ich propagandy.
"ANI KROKU W TYŁ I NIE PRZEJMOWAĆ SIĘ TARGOWICĄ BRAWO PiS". Te wpisy jestem pewny, że zamieszcza osoba z mojego otoczenia, bo kiedyś w podobny tonie podczas rozmowy się wyraziła i chyba w najbliższym czasie jak będę rozmawiać to zwrócę uwagę, że to zaczyna być nudne.
12:46 Ja wiem do kogo ten wpisy (durne) należą i mogę Wam podać inicjały, chociaż może się domyślić kto zdradził i pewnie będzie obraza.
Wszystko w kraju się wali, spadamy w przepaść, opodatkowują wszystko co się da, ludzie nie mają pracy, upadają firmy, a tu BRAWO PiS pasuje jak kwiatek do kożucha.
500zł co nauczyciele dostali na myszkę do komputera już wydane?
Twórca tych wpisów, moim zdaniem, oprócz tego, że ma osobiste profity z zachwalania PISu, to bardzo też czegoś się boi i bez wątpienia ma coś z głową, jeśli sądzi, że jego pisanina kogoś przekona, a on pozbędzie się lęku.
Pis to Najgorszy rzad Nieudacznikow. I Szkodników w historii Polski.
Pis to Najgorszy rzad Nieudacznikow. I Szkodników w historii Polski.