Zlikwidowane polskie firmy: URSUS, STOCZNIA SZCZECIŃSKA, STOCZNIA GDAŃSKA, FSO, FSM, Centralna Szkoła Szybowcowa w Lesznie, PZL ISKRA, Fabryka Silników Okrętowych Cegielski, Wojskowe Zakłady Motoryzacyjne, Unitra, TELEKOMUNIKACJA POLSKA, cukrownie, WSK Świdnik, Jelcz, Autosan, CEMENTOWNIE, Huta Częstochowa, Huta Sendzimira, Dębica, Stomil, Polsport, Mera,Tonsil, Zakłady Radiowe Kasprzaka, Tewa, Cerad, WSK Rzeszów, PZL Mielec, PZL Okęcie, PZL Hydral, POLAM, FOTON, Bank Handlowy, Bank Śląski, Bank PBK, Bank Pekao, Polfarma, Elektrociepłownie Warszawskie, Elektrociepłownie Wrocławskie, Olza, Orbis, PAPIERNIE, Radoskór, cala flota dalekomorska Odra, Gryf, Dalmor 105 trawlerow, Transocean, łącznie ok 6250 dużych i średnich zakładów przemysłowych !!!
Złamasy PO nie obiecywaliście wyjechać z tak obcego wam kraju, spierd....w podskokach.
PO nie dojdzie do władzy . Produkują się do granic możliwości i to ich utopi na zawsze.
Wątek: PIS kupuje 308 limuzyn
Forumowicze: precz z PO!
Dykciarz,jakto ocenisz? https://d-nm.ppstatic.pl/kadr/k/r/f6/c6/5f998d837a060_o,size,933x0,q,70,h,83a612.jpg
Nie oceniam obrazków w dziwnych linkach, napisz coś mądrego to może się odniosę.
Niedawno pytałeś czy pomnik ma uczucia religijne.Dziwne że teraz nie pytasz o dyktę na patyku niesioną przez tą niewiastę.A link nie jest dziwny.
Link jest do nieznanej domeny, nie klikam czegoś, jeśli nie wiem do czego to kieruje. A dykta na patyku mi nie przeszkadza. Mój nick był proroczy, bo w tej chwili nie tylko mamy państwo z dykty, ale też dyktę na ulicach.
Zachowujesz się jak dziecko które zakrywa oczy i mówi "nie widać mnie"
czy każda z tych protestujących jest po zabiegu usunięcia po zabawie w słoneczko że wiedzą za czym protestują ?
Powiedziałem, żebyś napisał "coś mądrego" albo chociaż zrozumiale, jeszcze południa nie ma a ty już po pijaku autorytet moralny w necie odstawiasz?
Przeczytaj jeszcze raz wyjaśnienie.Poczekam.
To wyjaśnij mi swoje wyjaśnienie, bo to zdanie nie ma żadnego sensu.
jak tu nic normalnego o tym nie można napisać kazali nieść to niosą , jak kiedyś flagi i transparenty na 1 MAJA :)
Ja czekam na wyjaśnienie też co ma wspólnego aborcja i zabawa w słoneczko z 308 limuzynami - czy możliwość jej dokonania i zabawy w słoneczku były w warunkach przetargowych? Bo to by było ciekawe.
Otwórz link a zobaczysz co pisałem o obrażaniu uczuć religijnych.
Otwórz sobie kolejną flaszkę, ja śmieci nie tykam.