Dykciarz,jesteś pieprzonym hipokrytą.
Nic podobnie jak zakup 308 limuzyn to tylko zakup bez jakiś podtekstów kupują bo może serwisowanie starych jest nie opłacalne .
Natomiast Ty i Tobie podobni kupują używane i nie martwią się kosztami serwisowania, że ich nie będzie stać, ale rząd martwi się ale na pewno nie o obywatela.
mażesz zaklinać rzeczywistości ale tak się robi wymienia się cały tabor, a czemu nas nie stać to całokształt rządów od 1992r.
Jak sprawdzicie pochodzenie Lempart i jej rodziny to ujrzycie cel końcowy , który odbiega całkowicie od obecnego!!!!
Jasne, bez podtekstów kupują limuzyny z funduszu na imigrantów. Te stare to już tak zniszczone, że ledwo jeżdżą, nie opłaca się serwisować, tak tak, na pewno tak jest.
A teraz jeszcze straszą, że zabiorą 500+
Moja limuzyna też ledwo dyszy, kupię sobie nową z tarczy antycovidowej, bo starej nie opłaca się serwisować, a poza tym popielniczka już pełna.
Ja tam wolę nowe limuzyny niż inżynierów i lekarzy z Afryki.
Żeby choć jedna piękna pielęgniarka z Afryki przyjechała.Ale nie! Sami inżynierowie,architekci itp.
Innymi słowy - wybaczycie PISowi absolutnie wszystko, każdy przekręt, nawet wojnę domową w kraju, byle nie wpuścić żadnego imigranta. Logiczne.
Dziękujemy mu za to że nie tak jak we Francji mogę spokojnie po ulicy chodzić.
A chodziłeś po ulicy we Francji, że masz porównanie? Czy tylko czytałeś w internecie, że tam tak strasznie? No i skoro u nas tak super to dlaczego wszyscy za granicę uciekają pracować?
Ledwo uciekłem samochodem.Z resztą w Niemczech jest podobnie.Polityka tolerancji i otwartości zafundowała Europie multikulti.Tyle że ten eksperyment się nie powiódł i chcieli choć trochę do polski rzucić,żeby mówić że u nas jest tak samo.No nie jest na szczęście.Więc jestem wdzięczny za to że mogę spokojnie po ulicy chodzić.Nawet w masce.
Mam tam rodzinę dykciarzu więc informacje z pierwszej ręki.
Czyli sam nie widziałeś. Dziękuję. A co do tej rodziny - Jedni imigranci narzekają na drugich - nic nowego.
Tłumaczyć jak osłu czy też oślicy że widziałem.Kto inny mówi że ma rodzinę i wie a osioł czy też oślica ichaaaa ichaaaa.