To nie tak źle, na ten rok budżet był zrównoważony, po korekcie z 200 mld w plecy, na przyszły rok deficyt ma wynieść 82 mld więc po korekcie może być i 500 mld zł.
Dolicz jeszcze kilkaset milionów, które ta banda złodziei ukradnie.
Oczywiście, że nie jest źle. Mamy dobry rząd to i efekty są, szczególnie ważne jest to teraz, w czasach pandemii. Najnowszy sondaż jasno pokazuje że Polacy stawiają na PIS.
Dlatego są Bangladeszem Europy i jeżdżą podcierac tyłki byłym ss'manom.
Polacy stawiają na wszystkie partie. Z tego prawie 40% na PIS.
Jak na 100% pokrycie kraju telewizją publiczną, to i tak podziwiam pozostałe 60% za niezależne myślenie.
Jednak to PIS ma prowadzi w sondażach, nie odwracaj więc kota ogonem 12:25.
No prowadzi, no prowadzi. W rankingu płac nadal prowadzą Ci zarabiający minimalną. Widzisz korelacje?
Przecież piszę, że PIS (czyli trzy partie pod jednym szyldem wyborczym) popiera prawie 40% Polaków w sondażach. Jaki masz problem z czytaniem?
Napisałem, też, że 60% popiera inne liczne partie.
Gdzie tu odwracanie kota Prezesa?
Po prostu część Polaków popiera PIS i musimy z tym żyć.
Wcale nie musimy, skoro 60% Polaków popiera alternatywną rzeczywistość.
A do wyborów byliśmy na plusie, co się nagle stało?
Co się stało ? Przyszła pandemia, dużo pieniędzy poszło na pomoc przedsiębiorcom, to źle ? Inne kraje mają znacznie gorzej. Brawo PIS, bardzo dobrze rządzą a sondaże pokazują, że społeczeństwo to docenia. Na pohybel malkontentom.
Ale pieniądze na pomoc przyszły ze złej UE. Gdzie podziały się Polaków pieniądze. Sondaże natomiast dziwnie się zbiegają z procentami ludzi, którzy uważają, że nie płacą żadnych podatków. Przypadek?
Pieniądze były z budżetu. Unia się akurat wypieła w tym temacie. Nie znam ludzi, którzy uważaliby, że nie płaca podatków. Takie teksty to dzieciom na dobranoc 12:06. Boli Cię, że PIS ma poparcie, oj boli, to widać.
Nie znasz ludzi, którzy uważają, że nie płacą? A ja nie znam ludzi, którzy głosowali na PiS. Nieboli mnie, że PiS ma poparcie, boki mnie, że większość ludzi na świecie to gamonie.
To, że nie znasz ludzi, którzy głosowali na PIS akurat mnie nie dziwi. Pewnie obracasz się takim środowisku. Jesteście jednak w mniejszości. Sam jesteś gamoń. Chciałeś demokracji to ją masz. Dzięki takim wpisom jak Twój PIS będzie rządził jeszcze bardzo długo ;)
Akurat mnie to ziębi. Ideologicznie nie popieram PiS, ale trzeba przyznać, że jako przedsiebiorcy, PiS daje dobre narzędzia dzięki którym można wyciągać pieniądze podatników. Myślisz, że co? Nie korzystam? Na samej pandemi zarobiłem 3x tyle ile bym nie zarobił bez pandemii.