Nieistniejące respiratory i bezużyteczne maseczki od kolegi z wyjazdów na narty?
08-27-12:03-jestes naiwny albo zmanipulowany przez TVPIS telewizję dla ciemnego ludu!!!!!!!
Dolicz straty spółek Skarbu Państwa dojonych przez Rząd.
To wyjdzie więcej niż z covida.
Realiści, nie ma co! Tylko z czego zamierzają spłacić ten, który będzie na koniec bieżącego roku, bo niektóre firmy ledwo dają radę, nie mówiąc już jak wzrośnie płaca minimalna, rośnie bezrobocie, nie zanosi się na koniec pandemii. Nie dość, że w przyszłym roku nie mógłby wzrosnąć, to jeszcze trzeba byłoby spłacić różnicę wynikłą na koniec tego roku.
Moim zdanie rząd dziękuję za koronawirusa bo wszystkie długi może zgonić na pandemie. A jak widać przekaz tvp na wyborców działa.
Twoje zdanie nikogo nie obchodzi. Idioci się nie liczą ;)
A jednak obchodzi się skoro cię zainteresowało wstecznik.
Po pierwsze, nie jestem żadnym wstecznikiem, po drugie nie, nie zainteresowało mnie.
12:47 czyli się nie liczysz.
Pod pretekstem wirusa rozkradną Państwo do cna. Zrobią rezerwy kasy na kilka następnych kampanii wyborczych. To są miliardy przewagi nad innymi partiami.
Nic już nie uratuje Polski przed PISem.
Forumowy nie wychodzi z Mopsu a rozlicza ten rząd jak mało kto.
Wstecznik, w mopsie nigdy nie byłem, w UP nigdy się nie rejestrowałem więc daruj sobie. Mopsowy pajacu.
wszędzie ten wstecznik zmień dillera mopsie.
JAK JA KOCHAM TEN SŁODKI KRAJ; MAMY SŁODKICH KSIĘŻY MÓWIĄCYCH SŁODKIE SŁOWA; SŁODKICH SĘDZIÓW i PROKURATORÓW; SŁODKICH MÓWCÓW w SEJMIE i SENACIE, SŁODKICH OSZUSTÓW na CHWILÓWKĘ; SŁODKICH POLICJANTÓW WLEPIAJĄCYCH SŁODKIE MANDATY za SŁODKIE MASECZKI i OGÓLNIE TEN KRAJ MLEKIEM I MIODEM OPŁYWAJĄCY.
Daj spokój z tym wstecznikiem bo to nudne. Myślisz, że cały czas z jedną osobą piszesz ? No idiota, jak pragnę zdrowia ;)
Co na to Twój psychiatra 12:58 ?
To samo co pis. Też kradnie.