Ktoś mi wyjaśni kilkadziesiąt samolotów przelatujących po raz kolejny nad Ostrowem?
Aha, dzięki. Dużo tego na wschód leciało gęsiego
Dzisiaj tak między 20:30 a 21:00. Od jakiegoś czasu są widywane o różnych godzinach. Kilka dni temu niezliczona ilość przemieszczała się ze wschodu na zachód ok 4:30. Jedyne logiczne wytłumaczenie jakie znalazłem mówi, że może to być chmura dronów. Poruszają się bezszelestnie, z równą prędkością, w zbliżonych odstępach od siebie, emitują jasne jednolite swiatło, od kilkunastu do kilkudziesięciu sztuk. Oprócz wersji z dronami, brak informacji na ten temat.
Jeżeli to drony, to mogą sprawdzać z góry:
1. Kto czym pali w piecu - co wylatuje z komina;
2. Szukają grup osób powyżęj 2 osób
3. Nie wiem.
Są widoczne po zachodzie słońca, w świetle dziennym niedostrzegalne co wskazuje na to, że albo nie pojawiają się za dnia, albo poruszają się na dużej wysokości. Godziny pojawiania się np o 4 rano wykluczają dwie pierwsze opcje gościu G.
No ciekawe i nie znalazłem takich lotów na żadnym radarowym portalu. Oczywiście dam znać bo już nie pierwszy raz to widzę i od razu kojarzy mi się to z wojskiem.. nie ma u nas takiego lotniska żeby kilkadziesiąt samolotów wylądowało jeden za drugim. Myślę że to coś większego. Niepokojące
Tak jak piszą, widzisz prawdopodobnie satelity przeznaczone do dostarczania internetu.
I dziś powtórka. I znów kilkadziesiąt które naliczyłem po zapadnięciu zmroku. Ciekawe ile ich leciało ta flota. Na radarach ich nie pokazują. To musi być wojsko
Ty musisz być ułomny, czy to twoje kolejne wcielenie foliarz czy to potomek? choć wątpię byś kiedyś miał kobietę, no chyba że z Wenus.
Miałem dać znać jak zjawisko się powtórzy to dałem. Kulturki trochę kasanowo
Dzięki gość 18:24. To że tyle satelit lata w rzadku, nie do uwierzenia, ale problem się wyjasnil, pozdrawiam