Witam, aż mi głupio, nie jestem mega przystojniakiem, ja tak uważam, chciałbym poznać kobietę... 27 lat, brunet, krótkie włosy, około 180
Cześć Damian. Na forum dyskusyjnym raczej ciężko kogoś poznać. Ja poznałem swoją dziewczynę przez portal randkowy. Hasło- randki Ostrowiec, zakładasz konto, logujesz się lub ściągasz aplikację i piszesz do tej która Cię zainteresuje. Powodzenia:)
Może musisz obniżyć poprzeczkę, albo zmienić swoje nawyki? Pewnie przyzwyczaiłeś się do bycia samemu i teraz trzeba się przestawić.
Dobra uwaga 22:17. Nieświadoma blokada, która nie pozwala Ci się otworzyć i przezwyciężyć nieśmiałość. Bądź sobą i nie na siłę. "Co komu przeznaczone, już gdzieś jest rozkraczone".
Robiłem tak, i jestem śmiały tylko twarz chyba nie wyjściowa
Każdy z nas ma swój ideał partnerki lub partnera, ale życie niestety brutalnie pokazuje, że nie istnieją ideały wśród ludzi i nikt z nas nim nie jest. Innym ludziom też może coś w nas nie pasować i koło się zamyka, szczególnie dla ludzi mało elastycznych w ocenach. Damian, zatytułowałeś swój wątek "Samotnik" i już sam siebie zakwalifikowałeś do jakiejś grupy ludzi. Zapewniam Cię, że jest bardzo wielu ludzi samych, ale nie samotnych. Według mojego rozumowania samotnicy, to ludzie, którzy chcą być samotni. Tak czy inaczej, jest jedna zasada: tylko sztuka pójścia na kompromis daje szansę na powodzenie w związku. Przemyśl temat i może przestań nazywać siebie samotnikiem, a wiele może się zmienić.
Damian,wejdż na ROKSE i znajdziesz coś dla siebie,ogóra nie wolno kisić