sorki bo nie doczytałem do konca,jak masz gębę nie wyjściową to pójdż do rzeżni,kup świński łeb za grosze a swój tam zostaw,za pół litra zrobią ci przeszczep,będziesz wyglądał lepiej niż Jerzy Urban i laski polecą na ciebie
A może tobie zrobię świński ryj? Chcesz, tak wyglądać to dawaj gdzie i kiedy
Nie przejmuj się Damian, to jest ten stary debil, dyżurant forumowy, z którym nikt już nie chce rozmawiać i pozostało mu tylko ujadanie na forum. Lej na niego z góry. Przemyśl chłopie, co warto byłoby zmienić, przewartościować w życiu i wszystko się ułoży. Poz tym rozglądaj się, bo może jakaś nieśmiała dziewczyna spogląda, a nie ma odwagi zacząć znajomości? Wiele razy tak jest, że szukamy daleko, a nie zauważamy czegoś obok nas.Musi się udać, ja to wiem.
Ty ograniczeńcu, jak nie Stach, to Roman. Tylko taki stary dziad, jak ty wymyśla imiona sprzed wieków. Idź już spać alkoholiku. Jutro masz pilnowanie tacy, bo niedziela.
To jest stary dziad, alkoholik i degenerat. Matka nic nie winna, że debila wychowała.
Damian wiem co przezywasz,wierz mi albo nie ale cie rozumiem,nie wszyscy sa piekni,bogaci ale kazdy zasluguje na zwiazek,za osobe ktora pokocha z wzajemnoscia,po drugie kazdy potrzebuje kogos kto go bedzie wspieral itp kazdy chce byc szczesliwy,nie wszyscy jednak moga byc szczesliwi :( jak mnie irytuja tacy co tylko tu siedza i wyzywaja i nasmiewaja sie dajcie spokoj
Damian - dwa razy padło pytanie, w czym jesteś dobry.
Nie odpowiedziałeś, ok.
Może tu jest problem, że nie masz czym zainteresować drugiej osoby?
Jestem osobą o wielu zainteresowaniach, lubię sport, książki o tematyce wojennej, lubię spacery.,adobry jestem w naprawianiu elektroniki