Czy ktoś tak, jak ja dziś czuje się tak bardzo samotny?
Imprezy trwają, zabawy na całego, a mnie łzy same lecą z oczu.
Hymny ZSRR i Federacji rosyjskiej w wykonaniu byłego Prezydenta Aleksandra Kwaśniewskiego https://www.youtube.com/watch?v=lh4kYAbAdKU
Mnóstwo ludzi jest samotnych. To przykre, ale niestety nie każdemu życie się poukłada.
Kopyto szewskie – zwane również prawidłem jest narzędziem używanym w pracy szewców do formowania butów. Kopyto może być używane zarówno jako miara uniwersalna, jak i przygotowane dla konkretnej osoby. W nieco zmienionej formie prawidła mogą być również stosowane jako element codziennej pielęgnacji butów zapobiegającej ich zniekształceniom. Najlepsze prawidła wykonane są z drewna bukowego lub cedrowego.
Może polecicie jakies miejsce gdzie moze isc samotna osoba
nie przejmuj sie jutro ci co dzis sie bawia beda na dolku dopaminowym kac bol glowy I ogolne zdolowanie a ty wstaniesz trzezwy/wa I powitasz dzien z radoscia zwlaszcza ze pogoda ma byc sztos))
Palec nie jest samotny, bo ma dziewięciu krewnych i dziesięciu kumpli, chyba ,że to palec drwala ;-)
dokladnie głowa do góry jutro bd super
Niestety nie, i nigdy człowiek nie będzie samotnikiem co.wynika z.jego natury.
Nie ma co płakać.Sama spędzam i jakoś żyje.
23:49. Masz rację. Samotność to stan umysłu. Lepiej być samym lub samą niż w byle kim.
Jak ktoś nie lubi własnego towarzystwa to z kimś też się nie nabędzie :-)
Jednakże najlepiej mieć kogoś kogo się kocha. Kochać i być kochanym.
Nie oszukujmy się, życie w pojedynkę jest bardzo przykre.