Człowiek nie jest stworzony do życia samemu. Ale lepiej niż z kimkolwiek byle tylko tą pustkę zapchać- to jest dopiero tragedia. Słabość czyni nas podatnych na manipulacje, sugestie. Nigdy nie rozumiałam kobiet, które byle by z kimś być chodzą na jakieś chore kompromisy czy znoszą przemocowe zachowania. Najpierw róbcie porządek ze sobą.
Posłuchaj wesołe kapeli - piosenka z tekstem :)
Wes sobie psa że schroniska w Nowym Roku będziesz miał najlepszego przyjaciela
Samemu nie jest tak źle w pewnym wieku.Nikt ci nie skacze nad głową
Rozmawiają dwie koleżanki: wiesz, że w tym roku będę miała 20 lecie małżeństwa? Jak wam się udało tyle lat przeżyć w zgodzie? Nie gadam z chujem od 10 lat:) Osobiście znam kilka takich małżeństw. Poza tym na przyjaciół też trzeba sobie zapracować. Jeśli chciałoby się tylko korzystać z "przyjaźni" nic od siebie nie dając, to się siedzi samemu w Sylwestra.
Każdy chyba ma taki okres w życiu. Zaczynamy nowy rok, uwierz, że będzie lepiej. A jak masz mieć byle jakich znajomych, to lepiej spędzać czas samemu. Wszystkiego najlepszego w 2025 roku!
22:10. Trzeba było zorganizować domowkę, zaprosić znajomych i już nie byłbys samotny/samotna, jeśli tak źle znosisz bycie samemu. W gości nie tylko ty lubisz chodzić:)
Zostałeś wybrany. Wszystko jest po coś,.tylko źle.to odboerasz. Zawsze do mnie możessz.stary wbić na piwo i pogadać,zapraszam !
A może to pisała stara to już nie może przyjść do ciebie? Wolisz panów?
Dzici to same by tylko same z rodzinami chodziły do rodziców starszych na święta wigilię imprezy sylwestra jak nie mają gdzie bo po co się przepracować na święta.Rodzice potem są w d....e.
14:52 Ależ trafnie napisane. Wygoda przede wszystkim dla młodych, a rodziców mają gdzieś niestety.
Źartujesz? Na zabawę sylwestrową mają zabierać ze sobą swoich rodziców? A Wy chodziliście na Sylwestry z mamusią i tatusiem?Paranoja.
A rodzice jak rodzice, dobrzy aż za dobrzy bo dzieciaków szkoda,bo pracują itp, ale oni sami także pracowali i mieli dzieci i wnuki,którymi się opiekują.I nie narzekają.Ale sami uczą młodych dziadostwo i zero szacunku do siebie.
Sami rodzice uczą dzieci dziadostwo I brak szacunku
Kiedyś w Ostrowcu na Rynku była zabawa Sylwestrowa. Czy w tym roku była? Wyjechałem dość dawno.