Gośka, proszę jedź i przywieź ten wirus bo pis zupełnie sobie nie radzi. Jeśli nie ty to ostatnia nadzieja w Roberciku.
Jak tam niedorozwoje umysłowe? Dalej macie zamiar człapać na zgromadzenie w niedziele?
We Włoszech nawet zakazali udziału w pogrzebach.
U nas jest zakaz zgromadzeń. Czekamy na komunikat Prymasa dt zgromadzeń w kościołach.
Obawiam sie ze ciemnota znow wygra i jak to zwykle - Polak głupi przed szkodą i po szkodzie.
P. S. Ofiarami w znacznej większości są ludzie po 60 tce.
Sam jesteś niedorozwój. Tak, nie mam zamiaru z niczego rezygnować. Jak najbardziej w niedzielę wybieram się na mszę Św, tak jak co tydzień. Nie interesuje mnie co jest we Włoszech, to Twój problem, sądząc po tym co piszesz bardzo Ci się to podoba. Nie nazywaj ludzi ciemnotą, bo obrażasz. Nie ma na to zgody.
Nie interesuje cie co jest we Włoszech? Serio?
To jest dramat..
niech ten belzebub od nwo sobie w watykanie odprawi lucyferianista
Dramat to jest z Tobą 13:12. Może znajdź dobrego specjalistę w dziedzinie psychiatrii, póki jeszcze nie jest za późno.
Felka, jak to ty w innym wątku napisałaś?"WALENIE KONIA WZMACNIA KREW"?To jest twoja prawdziwa twarz. Agencja towarzyska, sex telefon, a na końcu pomysł, aby udawać świętą. Co za menda.....
* autentyczny wpis Felki na temat "bicia konia"- wątek "Czy koncert powinien się odbyć" str.4, godz.13:30. Matka Polka i Matka Boska Ostrowiecka, a w realu tania panienka.
Zgadza się, tak napisała. Tyle, że miała zupełnie coś innego niż Ty patolu i świrze 14:40. Cóż, jak się jest ćwierćinteligentem i nie rozumie słowa pisanego, a w dodatku obraca wśród patologii to niektóre zwroty mogą kojarzyć się tylko w jeden sposób.
Paranoiku, weź leki bo znowu masz atak.
Współczuje głupoty, oby wirus nie doszedł do tego miasta bo będzie gorzej niż w Iranie.
" Czekamy na komunikat Prymasa dt zgromadzeń w kościołach." - no i się doczekaliśmy...
No doczekałeś się, będzie jeszcze więcej mszy świętych i bardzo dobrze ;)
Dla wirusa wręcz znakomicie, tyle starszych ludzi w jednym miejscu, mniam ;-) Tylko kto odpowie za ewentualne zarażenia? Hmmm....
Nie strasz, nie strasz. W marketach codziennie jest ich znacznie więcej.
Nawet nie zdajesz sobie sprawy z tego, ilu ludzi prątkujących gruźlicą chodzi po ulicach... Czasami niewiedza bywa zbawienna, prawda ?
"W marketach codziennie jest ich znacznie więcej." - tak samo tłumaczą się i inni organizatorzy imprez, którzy nie chcą ich odwoływać.
"ilu ludzi prątkujących gruźlicą chodzi po ulicach" - no to ilu ludzi umarło wczoraj we Włoszech na gruźlicę?
Co musi się stać, byście przestali ignorować tę epidemię? Ile musi być w kraju ofiar? 100? 1000? Rzućcie no jakąś liczbę.
Nie jestem typem histeryka i nie mam zamiaru zamknąć się w domu. Jeśli wprowadzą taki przymus, łącznie z wolnym w pracy to chętnie odpocznę. W innym wypadku mam zamiar normalnie funkcjonować. Nie dajmy się zwariować.