Na msze zapisy niech robia zeby ewentualnie pozniej znalezc zakazonego
To jet mądra decyzja:
To że Ty tak uważasz nie oznacza że tak jest. Nie ma w Polsce potencjalnego ogniska zarazy pośród ludzi którzy byli w hipermarkecie.
Jest za to ognisko zarazy w Poznianiu pośród ludzi którzy przyjmowali komunię od człowieka będącego nosicielem Cov.
O tym pisałem 2 tygodnie temu, teraz zaczynają przemawiać fakty. Brak higieny i świadomości epidemiologicznej podczas zgromadzeń wiernych tylko sprzyja rozmnażaniu wirusa.
Pisałem też o rozumnym gatunku, który jest krok przed epidemią.
Skoro fakty nie przemawiają do osoby to znaczy, że gdzieś ten rozum został zagubiony.
I Vice versa 10:31. Tak, jak nie ma ogniska w supermarkecie, tak samo i nie ma w kościele. Jednak jeśli trafi się jakiś chory, to w sklepie jest większe ryzyko zakażenia niż w kościele. Taka jest prawda i tego nie zmienisz. Piszesz bzdury i na siłę próbujesz naciągać swoje chore teorie. Fobię się powinno leczyć gdyż jest nie mniej niebezpieczna niż koronawirus. Dobrze, że chociaż nie jest zaraźliwa, co najwyżej wykończy tylko Ciebie i Tobie podobnych ;)
"co najwyżej wykończy tylko Ciebie i Tobie podobnych " - bardzo chrześcijańskie podejście do sprawy :-)))) Możesz się kryć za anonimowym nickiem, ale Bóg widzi i ocenia.
Jak tam szanowny niedorozwoju psychiczny? Na szczęście rząd ma cie w opiece i zabronil takim jak ty wychodzenia do kosciola.
Markety czynne nadal.
LUDZIE NIE WYCHODZCIE Z DOMU JAK NAJMNIEJ UNIKAC SKUPISK LUDZI MOZE JEAKOS PRZEJDZIE TO DZIADOSTWO
Jak już przejdzie to dziadostwo to rodacy z całego świata przylecą do Polski i przywleką je z powrotem.Jeszcze będą ujadać na rząd 'czemu samolotu jeszcze nie podstawili"
Zobacz ile jest transmisji na Facebooku i youtube, w tv również. Tysiące ludzi się łączy duchowo i modli. Tak więc wiara wzrasta, nie spada. Po wszystkim kościoły będą znów pełne.
Wiara wzrasta i gowno daje bo zaraza coraz wieksza.
https://biotechnologia.pl/biotechnologia/panika-nakrecana-przez-politykow-grozniejsza-niz-koronawirus,19532
No i jak tam "paranoiki" i "schizofreniki" niedorozwiniete psychicznie?
Pare tyg temu pisalem jak bedzie to mnie wysmiewaliscie. Dzisiaj policja wchodzi do kosciolow i sprawdza liczbe wiernych zgromadzonych.
Czy już rozumiecie w jakiej ciemnocie tkwicie?
Absolutnie nie mam tutaj na myśli religii lecz waszej głupoty. Absolutne dno.
Cieszy Cię to ? Ludzie i tak się modlą. Po wszystkim wrócą z powrotem do kościołów. Póki co trzeba sobie radzić online, i tak jest lepiej niż ze szkołą.
Ciekawe co mówią teraz ci, co się darli o zdradzie wiary i kościoła.