Chciałbym przekazać kierowcom aut aby nie denerwowali się na rowerzystów jadących ulicą,gdyż po ścieżkach rowerowych jeżdi się jak po schodach wyżej-niżej-wyżej nie da się jechać rowerem 20km/h bo plomby z zębów wypadają .....Bądzcie wyrozumiali bo to nie jest żadna zła wola ze strony rowerzystów......
Nie da się jeździć po kostkach brukowych. Grozi to kalectwem
rowerowa stolica polski :) :) : ) w herbie wigry 3
Chciałbym przekazać rowerzystom (nie mylić z pedaistami) że jak ktoś odrąbał kawał chodnika żeby rowerzyści byli bezpieczni,to korzystajcie a dziękuje nie potrzebne.A tym co jadą ulicą Długą lub Sienkiewicza,kij wam w łeb.Trafi się taki jak wy i problem się rozwiąże.Ja poczekam.
Łeb masz kwadratowy. Masz ścieżki to jeździj po nich, a mówię to jako rowerzysta, który nim był zanim stało się to modne.
Najlepsi to ci poubierani jak na tour de pologne, a na gutwin jedzie :)
I buty rowerowe z Lidla :) ważne, że zdjęcie na instgrama ładne jaki to z niego/jej rowerzysta :))
Wsiadając do mercedesa założyłbym garnitur,na rower szosowy strój kolarski.Na tym to polega.Co do bezpieczeństwa na tych "ścieżkach rowerowych",to właśnie na nich jest największe zagrożenie stwarzane przez pieszych i samych "rowerzystów".
Ci, którzy krytykują rowerzystów, ich stroje, najwidoczniej jako kalecy życiowi ze smartfonem pod nosem. nie mają pojęcia jaką przyjemność i walory zdrowotne daje jazda rowerkiem. Co do ścieżek to wsadziłbym na rower tego, który zaprojektował takie ścieżki n.p. 11-go Listopada., Ostrowiec - Bodzechów albo do Bałtowa pomimo asfaltu krawężniki na wjazdach na posesje i kazałbym mu choć godzinkę po takim czymś pojeździć. Ten, który wyśmiewa się ze stroju niektórych rowerzystów pewnie wsiadając na rower wygląda jak chłop, który urwał się z pola i jedzie po piwo. Pozdrawiam wszystkich miłośników jazdy rowerkiem.
Sam jestem rowerzystą, ale z niektórych rowerzystów mam po prostu bekę. Przebierają się jakby maratony wykręcali, a jak to ktoś wyżej napisał jadą na gutwin :)
09:39, to ty bądź bardziej oryginalny i na rower ubierz się w kufajkę i gumofilce.
Jeżdżę w pelerynie jak na superbohatera przystało
Nie wiem czy zdajecie sobie sprawę ale Ostrowiec ma najlepszą i najdluza sieć ścieżek rowerowych w województwie
Ni ważne w co się ubierzesz.Ważne jak jedziesz.Ci na ścieżkach rowerowych to rowerzyści.A ci co jadą po jezdni mając obok ścieżkę,to pedaliści.
To, że jadą na Gutwin o niczym nie świadczy. Sam kręcę po kilkadziesiąt km i czasem tam zakręcam pod koniec trasy.
A co do nawierzchni niektórych ścieżek (kostka) pełna zgoda. Nie da się po nich normalnie jechać. Kto normalnie myślący wydał zgodę na takie rozwiązanie?!
11.23 jak po sciezce chodza grube madki z bombelkami i psami na rozciagnietej smyczy to ktoredy maja jechac?