Ales dojebał. Ty jest taki od urodzenia czy to nabyte. Wytłumacz nam zatem co znaczy znak np. A20
22:38 chciałeś zabłysnąć, a wyszedłeś na debila
No wyszedł trochę lepiej niż ten gamoń od "zwrotów". Wielki matemtyk po liceum, a nawet nazewnictwa stosowanego w prawie drogowynim nie zna :)
Nawet nie wiecie ile w Ostrowcu jest dwukierunkowych ścieżek rowerowych...
Ja wiem, pedalarze się mądrują i oskarżają innych, że przepisów nie znają mimo, że sami nie znają.
Gosciu z 19:10 ja nie bede sie wypowiadal w sprawach przepisow bo ich nie znam ale z cala pewnoscia wiem , ze sciezki rowerowe z kostki brukowej powodowac moga chorobe wibracyjna zwana potocznie choroba bialych palcow.
Jazda po drodze dla samochodów jak obok jest ścieżka grozi kalectwem lub śmiercią.
Ścieżka do Bałtowa i wystające krawężniki.Kostka brukowa od-do Bodzechowa wyboista że strach rowerem o wąskich oponach jeździć.Szosowcy poruszający się takimi ścieżkami wiedzą czy to grozi.No chwalić się nie ma czym.
20:24 tu się zgadzam. Projektant ścieżek rowerowych z kostki brukowej i tych krawężników je przecinających powinien być poddany publicznej karze chłosty na rynku.
fizyka nie matematyka bęcwale XD
Hahah dokladnie, najlepsi ci poubierani jak na calodniowe trasy a jedzie na gutwin i spowrotem. Trzeszczacy nienasmarowany lancuch slychac z 50 metrow hahaha
gosciu z 06:28 ha ha ha a jaki ma byc rower kupiony na zlomie ?
Może podpowieci, którą ścieżką rowerową Ostrowcu Św. można bezpiecznie się poruszać i nie uszkodzić obręczy koła?
Niestety jak jeździsz kolarką albo czymś na bardzo cienkich oponach to po prostu nie ma takiej. Nawet jak jest afsalf I wszystko cacy to wystające krawężniki przecinające te ścieżki zrobią swoją robotę. Tylko rower mtb lub podobny ratuje sprawę, ale jak już tak jeździć to lepiej pojechać sobie po lesie.
Ja tam jakoś nie widzę problemy w jeździe po ostrowieckich ścieżkach rowerowych. Może niektóre pozostawiają wiele do życzenia ale przynajmniej wielokrotnie zwiększają moje bezpieczeństwo i ruch na ulicy która jadę nie jest przeze mnie zakłócany.
Jadąc za kierownicą samochodu bardzo mnie wk.... rowerzyści którzy pomimo ścieżek rowerowych jeżdżą jezdnią.
No ja tak jeżdżę, ale jak nie ma ścieżki to zazwyczaj po chodniku. Nawet częściej niż po ulicy.
"zazwyczaj po chodniku" i powinno się karać takich osobników nie 50 zł ale co najmniej 200zł i jeśli ma prawo jazdy to powijany być przypisane punkty chodnik jest dla pieszych .