Przestań jeść zatem bo to "jedynie cielesne potrzeby"
niedoruchanie z niedojebaniem moja diagnoza.chyba kolezanka nie miala nigdy porzadnego sexu i z tad te teorie
A ja się nie dziwię, że powstają takie wątki. Przecież o to chodzi, żeby naród tępy był. Dziewięć osób przeczyta, uśmiechnie się, coś napisze i tyle. Dziesiąta weźmie sobie to do serca, zacznie opowiadać tu i ówdzie i "pozyska" kolejną bratnią duszę. Taki łańcuszek szczęścia :)
założycielka wątku słucha wielkich trenerów mentalnych z youtuba i opowiada bajki sprzed milionów laty, świat idzie do przodu, ale jak widać niektórzy chętnie się cofają, żal
żadna ładna kobieta nie napisałaby takich bzdur, każda ładna kobieta korzysta z życia, co nie oznacza że musi sypiać z każdym, idz do kosmetyczki zadbaj o siebie a nie szukasz wymówek że nikt Cię nie chce
Nie zgadnę brzydka,stara panna,co nikt jej nie chce?
Sprzed milionów lat to dopiero się seksili z kim popadnie,gdzie popadnie jak małpy. A baby to się nie mówi.Teraz to jest kultura.
To dlaczego księża mają dzieci? Seks i seks
To przepraszam. Wpis pojawił się pod moim i dlatego myślałam, że dotyczy mojej osoby. U założycielki wątku występuje jakiś problem emocjonalny, bo myślących inaczej uważa za durniów. Droga Pani każdy robi według uznania i zanim kogoś nazwie się zwierzęciem to trzeba się zastanowić.
masz gosciu racje ta kobieta jest niedoruchana napewno Najprzyjemniejsze chwie w życiu to JEDZENIE SEX i SPANIE rta pani niech sie zaopatrzy w dobry wibrator to moze to Ją zadowoli!
Nie przyszło Wam do głowy, że ktoś może sobie zwyczajnie jaja robić tym wątkiem? Wystarczyło w temat wpisać "seks" i ile już wyświetleń.
Ja też lubię. Możemy pocieszyć się nim razem ;)
Wczoraj, 22:20
Chorobą to jest Twoje subiektywne pisanie bzdur.
Jakos nie czuje, zeby mi kiedykolwiek brakowalo swiadomosci bycia Lechita :) Codziennie budze sie w Polsce - to mi wystarczy. Moj sasiad - Lechita - pali smieciami, na przystanku pelno pijakow-Lechitow, a na jezdni pijani Lechici za kierownica. Czy ktos naprawde myslu, ze przez dziwnie brzmiace nazwy mozna nobilitowac rzeczywistosc...
22.20, wyobraź sobie, ze ty jesteś owocem tej choroby.Twoi rodzice to chorzy ludzie, bo uprawiali seks i stworzyli ciebie na ten świat. Dziwną kombinację genów mieli, ze stworzyli takiego dziwoląga
Niech zgadnę jesteś dziewicą orleańską,czy taka brzydka,że nikt ciebie nie chce?A może obydwa?