Jestem przystojny i wysportowany, 33lata chetnie umowie sie dzis z jakas mila Pania o rownie atrakcyjnych walorach;) wiek + - 10 lat
Ciekawe, czy te panie też się chętnie z tobą umówią bez zobowiązań. Powodzenia.
Hej morze byc fajny chlopak. Zrobie ci druta a potem ty mi
Za ostro moze wyjechalem, spotkac sie pogadac, a co bedzie zobaczymy:) niezobowiazujace wyjscie- to lepsze rozwiazanie:D
Kobiety nie lubią facetów, którzy szybko miękną. A ty napisałeś o seksie, a potem szybko się wycofałeś. Powodzenia...
Seks bez zobowiązań to tylko... z kozą :)
Hej, chetnie zrobie ci druta Metju
Heh na sex szukasz. Ja kiedyś chciałem poznać dziewczynę żeby wyjść gdzieś pogadać stworzyć jakąś normalność i żadna nie chciała. Więc się nie dziw jak nikt się nie odezwie na takie propozycje
Ty cwelu na hute jedz druty ciagnij, bo widze, ze masz duze parcie, najpierw pociagniesz wszystkim hutnikom, a pozniej cie beda ruchac wszystkimi pretami co maja na skladzie, az ci dupe rozerwa na strzępy.
A do reszty- Mathew chce sobie poruchac, wy nie mozecie albo nie macie czym to mu sie nie wpierdalac w watek. Zwalcie konia, palcówa i dobranoc. Niedojdy zyciowe. Polowa pewnie nigdy sie nie dupcyla a druga polowa raz na 2 miesiace, moze nawet ze zwierzetami.
Na portalach erotycznych jest wielu Ostrowieckich chłopców, wiekszość z nich pasywni. Jak kobiety nie znajdziesz to moze to cie poratuje. Skąd tylu homo i to pasywow w nasze miescie. Czy te dziewczyny w Ostrowcu tak zniechecaja swoim obyciem i zachowaniem, czy Ostrowczanie płci meskiej w mnogiej ilosci nagle zapragneli w dupe bolca?