Od czasu do czasu tu zaglądam i dziwi mnie jedna rzecz czy człowiek o nicku SERVER siedzi na tym forum 24 /h .Masakra kiedy bym tu nie zajrzała on skrobie coś na jakimś wątku.Czy ty chłopie nie masz żony?/dziewczyny?/przyjaciół?Jako osoba kończąca psychologie widzę Twój obraz jako zakompleksiona nieśmiała osoba nie umiejąca dać sobie rady w rzeczywistym świecie ,próbująca wzbudzić zainteresowanie swoją osobą na forum i poniekąd ci się to udaje.
Wydaje mi się, że prawie co trzecia osoba wypowiadająca się na tym forum taka właśnie jest. Szczególnie Ci, którzy krytykują inne osoby nie uzasadniając tego żadnymi argumentami. Taka krytyka dla krytyki "bo tak mi się podoba".
server nie ma ani zony ani dziewczyny ani przyjaciol chyba ze wirtualnych to najzwyklejszy klaps dzieciak co 18-stki nie ma jeszcze takich jak on traktuje sie z rezerwa zza monitorow kozak tyle ze kozakiem nigdy nie bedzie
i znowu server zgłosił za naruszenie zasad !!! chyba się czegoś boi ?
juz dejta spokoj, chłopaczyna sie wygłupia, młody jest, ogarnie sie i będzie lepiej, niech sie uczy
server ile Ty masz lat? Czy ty na prawde nie masz zony przyjaciol? rodziny? jestes uzalezniony od internetu?
23:38:39 ‹server› spaaj lakios
2011-10-24 23:38:44 ‹server› ignoruje głupków:D
2011-10-24 23:38:45 ‹evik› server sssiiiiooo
2011-10-24 23:38:53 ‹server› wyrzuc mnie
2011-10-24 23:38:54 ‹server› a pisze
2011-10-24 23:38:56 * server wyszedł (wyrzucony z Rozmowa przez evik - powód: cham)
2011-10-24 23:38:56 ‹server› do admina
2011-10-24 23:39:06 ‹Orderia› heheeh
W sąsiednim wątku zagroził ci rozjechaniem na pasach... spieszy mu się na dyskę do Brzozowej...
Dajcie już mu spokój. Każdy ma prawo do wypowiedzi, a o tym co się znajduje na tym forum decyduje moderator tak więc chyba nie jest to jakies niezgodne z zasadami skoro to udostępnia dla innych i akceptuje. Po za tym co to w ogóle za wątek?
No tak już jakiś czas temu powstał wątek na temat servera / nic dobrego z tego nie wynikło dla poprawy stanu servera . Hitem dla mnie był wpis servera z wątku "Sudół jak się tam mieszka" (poczytajcie ostatnia strona wątku), gdzie server jest mieszkańcem tej miejscowości i pokazał pełną klasę w rozmowie z niejaką "sudolanką"
kim jest ten server podejrzewam ze to uczeń jednego z technikum, czy to prawda??