i co zrobisz ? zamkniesz mnie ?jutro będę na sudole to popytam o ciebie,a swoja drogą to czego się obawiasz (masz coś na sumieniu?) przecież zawsze mogę zrobić wpis z hot spota
Co wy od chłopaka chcecie??? Są święta, ludzie wyluzujcie.
To nie jest wasza sprawa. Zajmijcie się sobą.
Do: Gość_realista:
Gratuluję inteligencji! Jeśli udostępnisz prywatne informacji servera, z hot spota to będzie łatwo cię zlokalizować, m.i. przez twój powyższy wpis - zostawiłeś po sobie ślad ;))
Oj Kubusiu, trzeba było nie trollować :) I jeszcze ci bloga na interii zablokowali?
@server a co ty tak podskakujesz ?? Mądrzysz się nie z tej ziemi i straszysz ludzi , że dla ciebie to nie problem kogokolwiek namierzyć . Nie tylko ty masz taką wiedzę jak to zrobić i chyba masz więcej na sumieniu w formie "złych" wypowiedzi niż połowa ludzi razem wziętych do kupy z forum . Więc kochany to ty się raczej masz czego bać .
Zresztą przynajmniej parę razy sam osobiście swoimi wpisami dałeś takie wskazówki , że trzeba być idiotą , żeby nie domyśleć się gdzie mieszkasz .
Odp.: Server
A co Wam do tego! Za dużo chcielibyście wiedzieć. Jeżeli ktoś wyjawi moje dane na tym forum to będę wiedział kto. I nie odpuszczę!
server@ Dziś, 17:48 ZgłośOdpowiedz
przecież ciebie tu mnóstwo osób zna...czego nie odpuścisz? tego że jesteś kim jesteś? z neta wynika wszystko, nie ukryjesz się, poza tym, po co się ukrywac? masz sobie coś do zarzucenia?
A ja sobie piszę z Salt Lake City (stan UTAH) . Serverku, podeślij proszę prośbę do miejscowej prokuratury o ujawnienie logów z serwera.
Server jedyne życie to życie na serwerze lubię to klikam szczerze.