Słuchajcie co się dzieje ze stroną Serwis Kadr?? Nie moge sie na niej w ogole polapac. Kiedys byla taka przejrzysta i wygoidna. Co się dzieje?
Tam to wogóle lipa ja już nie wchodzę nawet oferty nieaktualne opóżnione.Ten serwis już chyba skończył działalność
też zauważyłam od jakiegoś czasu ofert mało, nie dodawane codziennie, także nie wiem albo się do czegoś przykłada albo lepiej zamknąć stronę ....Mam nadzieję że przeczyta to ktoś z właścicieli tej strony! prosimy o codzienną aktualizacje !!!
Ofert mało, bo nie ma ofert pracy w internecie.
A dziś już są nowe oferty. Widziałem.
jak nie ma ? Chyba źle szukasz? może mam wkleićoferty które ja znalazłam?
Żaden. W Ostrowcu oferty pracy praktycznie nie pojawiają się w internecie. Rozchodzą się albo pocztą pantoflową albo trzeba chodzić od firmy do firmy i pytać. To nie Warszawa czy Kielce że firmy szukają ludzi przez serwisy rekrutacyjne.
ten serwis służy tylko pozycjonowaniu strony tej firmy, zbierają oferty z rożnych miejsc aby ludzie nabijali im licznik
Witam,
Wszystkie oferty pracy z Ostrowca oraz okolic są niezmiennie zamieszczane pod adresem:
Przepraszamy za opóźnienia w publikacji ogłoszeń - jest to nasza dodatkowa działalność non-profit na rzecz mieszkańców naszego miasta, którą realizujemy po wykonaniu naszych podstawowych działań komercyjnych.
Pozdrawiamy,
Zespół Serwis Kadr
Strona działa. Dziś pojawiły się nowe ogłoszenia.
czy wiarygodny jest ten serwis?czy nabijają ludzi w butelke,kto to prowadzi?
Powtórka z rozrywki w internecie na stronie:Indeed:
-wszystkie oferty pracy w Ostrowcu św.
-Szukaj pracyPracodawcy / Dodaj ofertę pracy (za darmo),
pl.indeed.com/Praca-w-Ostrowiec-%C5%9Awi%C4%99tokrzyski,-%C5%9Bwi%C4%99tokrzyskie
i jeszcze Wirtualne Targi Pracy:
ibroker.pl/ramka/ibroker/o/774c533476
tylko klikać,szukać,klikać,szukać...powodzenia
Chciałabym się dowiedzieć coś o fundacji skrzydła opieki
Ile procent z przychodów dla fundacji skrzydła jest przeznaczonych dla podopiecznych tej fundacji