Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

sex shop

Ilość postów: 25 | Odsłon: 4053 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 17

Odp.: sex shop Łódź

Najlepszy byłby pytong naturalny,ale z braku natury może być sztuczny

Gość_Danuta
            Zgłoś
            Odpowiedz
            • Odp.: sex shop Łódź

Będzie naturalny sympatyczny11@op.pl

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Nie czepiajcie sie admina.uruchamiajac to forum pytal sie jakie ma byc.poszukaj w historii.macie co chcieliscie...

Gość_Piotrek
                Zgłoś
                Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21

Odp.: sex shop Łódź

Danka cos ty som trzba poszukać,daj ogloszenie szukam pana z dorodnym kindybalem ,przyjme od zaraz

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

A ja ostatnio kupiłam sobie libi spray - naprawdę super sprawa ponieważ znacznie zwieksza odczucia tam na dole. Psikasz się tam i delikatnie Cię tam zwęża oraz sprawia,że czuje się ciepło. Tak więc odczucia są zwiększone Wielokrotnie.Dawno już nie miałam takich orgazmów jak właśnie po nim.

Gość_billiene
                Zgłoś
                Odpowiedz

W sumie nam równiez przydałaby się jakaś odmiana bo jednak w ostatnim czasie atmosfera trochę się psuła i jednak fajnie byłoby ją polepszyć jakimś gadżecikiem ;) Gdzie konkretnie kupowałaś ten spray? Znajdę w aptece czy trzeba zamawiać przez internet ?

Gość_keen
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

W aptece nie wiem ale podejrzewam, że nie.Może w stacjonarnych sex shopach ale sama tam nie kupuję bo jest to dla mnie trochę krępujące. Takie rzeczy wolę zamawiać zdecydowanie przez internet ;) Kupowałam w sklepie intymnosc pl - obecnie jest to jeden z większych sex shopów, mają równiez swoje stacjonarne sklepy ( ale nie w mieście w jakim obecnie mieszkam). Dostawa jest bardzo szybka, zapakowana starannie i dyskretnie tak więc nikt nie widzi co zamawiam. Zwykle jak coś zamówię to mam już na następny dzień albo dwa dni później.

Gość_biliene
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
2 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -